NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

SIMONA HALEP, VICTORIE EXTRAORDINARĂ. A surclasat-o pe SERENA WILLIAMS, 6-0, 6-2

Simona Halep a obţinut cea mai importantă victorie a carierei sale, reuşind să o învingă în premieră pe lidera clasamentului mondial, Serena Williams. Totodată, această victorie i-a asigurat Simonei Halep calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep – Serena Williams 6-0, 6-2. Simona Halep a reuşit o victorie de o importanţă colosală în a doua partidă jucată la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Doar 65 de minute i-au trebuit constănţencei să o învingă pe lidera clasamentului mondial, iar dimensiunile succesului sunt de natură să uimească lumea tenisului mondial. Simona Halep a câştigat cu 6-0, 6-2 meciul cu Serena Williams, fiind doar a opta jucătoare care câştigă un set la 0 în faţa americancei.

Mai mult, ultima oară când Serena Williams a suferit o înfrângere la fel de usturătoare s-a întâmplat tocmai în februarie 1998, când cea mai mică dintre surorile Williams câştiga doar două game-uri în meciul cu sud-africanca Joannette Kruger în sferturile turneului de la Oklahoma.

Simona Halep a pregătit cu foarte multă minuţiozitate meciul cu Serena Williams, dar în teren a primit un ajutor nesperat din partea adversarei sale. Serena s-a mişcat greoi şi a comis multe erori, încă din game-ul 5 ea depăşind numărul de duble greşeli pe care le făcuse în partida anterioară, câştigată în faţa Anei Ivanovici.

Americanca a încercat o revenire în joc în debutul setului secund, însă s-a lovit de “zidul” Simona, care a returnat ireproşabil loviturile de tun ale americancei şi şi-a păstrat avansul, câştigând într-o manieră fabuloasă.

Victoria o califică pe Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor, indiferent de rezultatul din ultima partidă din grupe, programată joi, contra Anei Ivanovici.

citeste aici aici pe romaniatv.net articolul complet

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Atleții din Pașcani au stabilit recorduri la Cupa Școlilor Primare la Atletism

Ema Roman

Cotnari vrea să achiziționeze marca Steaua

Redacția

Medalii pentru șahiștii pășcăneni, la Festivalul Suflet de Român din Iași

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site