RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

SIMONA HALEP, VICTORIE EXTRAORDINARĂ. A surclasat-o pe SERENA WILLIAMS, 6-0, 6-2

Simona Halep a obţinut cea mai importantă victorie a carierei sale, reuşind să o învingă în premieră pe lidera clasamentului mondial, Serena Williams. Totodată, această victorie i-a asigurat Simonei Halep calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep – Serena Williams 6-0, 6-2. Simona Halep a reuşit o victorie de o importanţă colosală în a doua partidă jucată la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Doar 65 de minute i-au trebuit constănţencei să o învingă pe lidera clasamentului mondial, iar dimensiunile succesului sunt de natură să uimească lumea tenisului mondial. Simona Halep a câştigat cu 6-0, 6-2 meciul cu Serena Williams, fiind doar a opta jucătoare care câştigă un set la 0 în faţa americancei.

  

Mai mult, ultima oară când Serena Williams a suferit o înfrângere la fel de usturătoare s-a întâmplat tocmai în februarie 1998, când cea mai mică dintre surorile Williams câştiga doar două game-uri în meciul cu sud-africanca Joannette Kruger în sferturile turneului de la Oklahoma.

Simona Halep a pregătit cu foarte multă minuţiozitate meciul cu Serena Williams, dar în teren a primit un ajutor nesperat din partea adversarei sale. Serena s-a mişcat greoi şi a comis multe erori, încă din game-ul 5 ea depăşind numărul de duble greşeli pe care le făcuse în partida anterioară, câştigată în faţa Anei Ivanovici.

Americanca a încercat o revenire în joc în debutul setului secund, însă s-a lovit de “zidul” Simona, care a returnat ireproşabil loviturile de tun ale americancei şi şi-a păstrat avansul, câştigând într-o manieră fabuloasă.

Victoria o califică pe Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor, indiferent de rezultatul din ultima partidă din grupe, programată joi, contra Anei Ivanovici.

citeste aici aici pe romaniatv.net articolul complet

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Liga 3: CSM Pașcani – Bradu Borca 2-2!

Marius Parteni

Premieră: Paşcaniul reprezentat de un tânăr la etapa de la Suceava a Campionatului Naţional de Drift (FOTO – VIDEO)

Ema Roman

O pășcăneancă a fost convocată la echipa națională de fotbal

Irina Gherasim
Încarcă...