NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Victor Ponta despre Ecaterina Andronescu: „A zis că este un Guvern foarte slab, cu un prim-ministru slab! Trebuie să o întrebați pe ea dacă funcția de ministru a făcut-o să se răzgândească”

Fostul prim-ministru, Victor Ponta, președintele partidului Pro România a declarat în vizita de la Pașcani, că Ecaterina Andronescu, actualul ministru al Educației, și-a dorit foarte mult să fie din nou ministru. Asta după ce, conform lui Ponta, ar fi declarat public că Guvernul este slab, premierul Viorica Dăncilă nefăcând excepție.

 

Declarația a fost făcută ca răspuns la întrebarea unui jurnalist care a dorit să știe dacă Victor Ponta se simte trădat de Ecaterina Andronescu, după ce aceasta a participat la întâlniri ale Pro România, iar mai apoi a acceptat propunerea lui Liviu Dragnea de a deveni ministrul Educației.

„Nu, eu nu folosesc termenul ăsta! Am văzut că e foarte des folosit cu trădări, cu nu știu ce… Ce dacă domnul Tăriceanu a plecat din PNL și și-a făcut un alt partid, pentru că nu se regăsea în PNL, înseamnă că e trădător? Dimpotrivă, eu l-am sprijinit pe domnul Tăriceanu și văd că acuma e foarte bun. Despre doamna Andronescu știu că și-a dorit foarte, foarte, foarte mult să fie din nou ministru. Pe de altă parte, tot doamna Andronescu, n-am zis eu, a spus un lucru cu care eram toți de acord: că Guvernul e foarte slab,  și doamna prim-ministru Dăncilă la fel. Mai departe, dacă funcția asta de ministru a convins-o să se răzgândească, asta cred că o puteți întreba pe doamna Andronescu”,  a declarat Victor Ponta, președintele Pro România. 

Advertisements

Related posts

Un parlamentar din Târgu Frumos a demisionat de la începutul acestei luni

Marius Parteni

Dragnea, atac dur la Iohannis, pe tema plăcuţelor anti-PSD: Să îşi ia numărul acela de înmatriculare şi să şi-l pună pe piept

Redacția

Candidatura lui Sorin Năcuţă, prezentată oficial! (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site