NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu: Sâmbătă vor fi puse în circulație noile tramvaie

Noile tramvaie achiziţionate de Primăria Capitalei vor fi puse sâmbătă în circulaţie, anunţă viceprimarul Stelian Bujduveanu, citat de Agerpes.

Precizările au fost făcute în cadrul şedinţei de îndată a Consiliului General al Capitalei, unde a fost aprobat un proiect care prevede punerea noilor tramvaie la dispoziţia Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov.

„Acest proiect este necesar pentru a putea introduce în trafic tramvaiele recepţionate, noi, aduse în Municipiul Bucureşti de către Compania Astra Arad SA. Cu bucurie o spunem că peste 33 de ani au trecut de la Revoluţie încoace şi Bucureştiul va avea în sfârşit tramvaie noi care să circule pentru bucureşteni. Felicităm pe toată lumea care a participat la acest demers şi să ne vedem mâine pe linia lui 41, cu aceste tramvaie”, a spus viceprimarul Bujduveanu.

Conform contractului încheiat între Municipiul Bucureşti şi Asocierea Astra Vagoane Călători SA – CRRC Qingdau Sigang CO, până la sfârşitul anului 2022 vor fi furnizate 17 tramvaie, din totalul de 100.

Advertisements
Advertisements
  

Noile tramvaie urmează să fie introduse pe liniile: 1, 10, 21, 25, 32, 40, 41 şi 55. De sâmbătă, tramvaiele Imperio vor rula doar pe linia de metrou uşor 41,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Colegiul Medicilor: Cele mai frecvente cazuri de malpraxis sunt în chirurgie / „Şi se repetă, pentru că noi nu am ajuns să învăţăm din greşeli”

Redacția

Fitch a confirmat ratingul României. Agenția vede riscuri pentru economie ce pleacă de la criza politică

Redacția

Prețul la măștile de protecție ar putea fi plafonat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site