NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vicepremierul Dragnea, Ilie Sârbu, Florin Constantinescu și Sorin Lazăr au discutat despre posibilitatea finanțării unor proiecte importante pentru zona Pașcani-Târgu Frumos

Senatorul Forin Constantinescu, vicepreședinte al Senatului României, a fost principalul politician local care a stat în fruntea delegației de la Pașcani care a participat la Iași la Coferința Națională a Femeilor din PSD. Alături de acesta s-au aflat femeile din organizația municipală, deputatul Neculai Rățoi și consilierul Bogdan Alexa.

La începutul evenimentului senatorul Florin Constantinescu s-a întreținut cu liderii importanți ai formațiunii politice, Ilie Sârbu – liderul senatorilor din PSD și vicepremierul Liviu Dragnea. Alături de ei a stat și Sorin Lazăr, senator de Iași ales pe Colegiul Podu Iloaiei și Târgu Frumos. Discuțiile au gravitat în jurul proiectelor de investiții din această parte a județului.
 
“Am discutat despre proiectele majore ale acestei zone din județ. Ele sunt cunoscute foarte bine de către colegii noștri, însă ieri, atât eu cât și senatorul Lazăr am susținut importanța realizării investițiilor. Tot ceea ce pot afirma este că discuțiile se vor concretiza cu proiecte clare”, ne-a declarat Florin Constantinescu, vicepreședinte al Senatului. 
 
Neculai Rățoi a preferat compania lui Vasile Mocanu deputat de Târgu Frumos și Victorel Lupu – vicepreședinte al Consiliului Județean Iași.   
 
De la întâlnirea cu Victor Ponta a lipsit primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi.
Citește și: {loadposition articlescategoryload}
loading...
Advertisements

Related posts

Buletinele de vot pentru referendum au fost distribuite astăzi. Sâmbătă și duminică pășcănenii sunt așteptați în secțiile de votare!

Răzvan Grecu

Florin Constantinescu: România trebuie să continue progresele

Redacția

Asta mai lipsea la 112. Neregulile electorale vor putea fi anunţate şi aici

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site