NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Florin Constantinescu unul dintre cei 4 vicepreședinți ai Senatului!

În urma negocierilor din cadrul USL un parlamentar pășcănean s-a ales cu o funcție importantă în legislativul Român. Senatorul Florin Constantinescu, un apropiat al premierului Victor Ponta, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Senatului, asta după ce în mandatul trecut acesta a fost purtătorul de cuvânt al grupului PSD din Senat și chestor al aceleaiași instituții.

Pe lângă parlamentarul pășcănean mai sunt încă trei vicepreședinți ai Senatului.

“Mulțumesc mult pentru încrederea acordată, tuturor celor ce m-au susținut. Mă voi lupta la fel de mult pentru colegiul în care am fost ales și sper că le voi face viața mai bună românilor, ” ne-a declarat Florin Constantinescu vicepreședinte al Senatului.

  

Practic prin funcția deținută Florin Constantinescu, conform Constituției țării, într-un concurs de împrejurări, ar putea suplini funcția de președinte al României, ținând cont că al doilea om în stat este președintele Senatului.

Advertisements
Advertisements

De remarcat este că deși PSD Iași a eșuat în a-și impune un ministru în Guvernul Ponta II, Pașcaniul a reușit să câștige un post de vicepreședinte al Senatului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul Gheorghe Nichita a fost suspendat

Redacția

Deputatul PNL Grigore Crăciunescu: Moldova trebuie scoasă din izolare și subdezvoltare

Redacția

Un senator PNL pregăteşte o surpriză liceenilor: BAC la gramatică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site