RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

USL va face primele destituiri la Pașcani. Vezi cine vor fi noii directori ai RAGCL!

Geta Sandu director RAGCL PașcaniȘedința biroului permanent al PSD Pașcani, ce a avut loc sâmbătă 29 septembrie, a pecetluit soarta actualei conduceri a regiei de termoficare. Pesediștii au discutat despre posibilitatea schimbării Georgetei Sandu și Doinei Crăciun din funcțiile de director și respectiv director tehnic al RAGCL.

Conform președintelui filialei pășcănene a PSD, Florin Constantinescu, această propunere a venit din partea mai multor membri ai Biroul Permanent care îl consideră pe Eduard Dumea ca fiind mult mai potrivit să ocupe funcția de director.

„ Au fost niște discuții pe această temă. S-a propus de către colegi ca domnul Eduard Dumea să ocupe această funție, ”a declarat senatorul Constantinescu.

  

Informația a fost confirmată și de consilierul local Eduard Dumea: „Este adevărat. Discuția nu este însă una nouă. Și în trecut mi s-a mai propus acest post” a spus acesta.

În cazul în care această numire se va pune în practică, consilierul Dumea va fi nevoit să demisioneze din Consiliul Local, locul său urmând a fi ocupat de Benone Mihuț, liderul de sindicat de la Siretul S.A. .

Senatorul Florin Constantinescu a confirmat și informațiile conform cărora PNL Pașcani va nominaliza persoana care va ocupa postul de director tehnic al acestei regii, post ocupat în prezent de Doina Crăciun. „PNL are postul de director tehnic al RAGCL. Urmează să nominalizeze persoana cu pregătirea potrivită pentru a ocupa un astfel de post”a precizat acesta.

Potrivit unor surse neoficiale PNL Pașcani îl va nominaliza pentru postul de director tehnic pe vicepreședintele partidului Sorin Năcuț. Acesta nu a putu fi contactat pentru a confirma sau infirma informația.

Cu semnul întrebării este și postul de director economic al RAGCL ocupat în prezent de Dana Marcovschi, și asta nu pentru că aceasta nu este pe placul politicienilor ci dimpotrivă pentru că primarul Dumitru Pantazi insistă ca ea să devină directorul economic al Primăriei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pantazi, Axinte, Nichita, Cârlan, Adomniței, Consiliul Local Pașcani, șefii ApaVital și ARSACIS reclamați la DNA (DOC)

Răzvan Grecu

Pădurarii, cu mâinile goale în faţa hoţilor. PSD i-a obligat să predea armele Kalaşnikov

Redacția

Regula lui Daea: Porcul trebuie tăiat numai în prezenţa veterinarului

Redacția
Încarcă...