NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strategia de Dezvoltare a Pașcaniului a costat 60.000 de lei! Două zile de discuții cu cetățenii și factorii de decizie despre cum se va dezvolta „Sighișoara” în următorii 6 ani!

Cetățenii și agenții economici sunt invitați să participe la discuțiile pe marginea Strategiei de Dezvoltare a municipiului pentru perioada 2014-2020.

Întâlnirile vor avea loc: marți 21 octombrie – 10.30 – Mediu, infrastructură și dezvoltare urbană, 14.00 Dezvoltare economică și miercuri 22 octombrie –10.00 – Educație, sănătate și incluziune socială.

„În următoarele două zile vor avea loc o serie de întâlniri importante în ceea ce privește Strategia de Dezvoltare a Municipiului Pașcani. Au fost invitate toate compartimentele din Primărie, de asemenea primarul, administratorul public, viceprimarul, dar și cei de la Apavital și Ecosalubritate”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

  

 Aceste discuții vor fi publice și vor avea loc în prezența primarului Dumitru Pantazi, viceprimarului Vasile Axinte și a administratorului public  Gică Zanet. Pe lângă ei vor mai fi prezenți și funcționari din cadrul aparatului de specialitate al primarului, dar și reprezentanți ai ApaVital și EcoSalubritate.

Strategia de Dezvoltarea a fost făcută de fima Avensa Consulting din Iași și pentru ea municipalitatea a plătit suma de 60.000 de lei. Din păcate documentul care a fost accesibil publicului larg doar 3 zile pe site-ul oficial al Primăriei este plin de erori și de greșeli, într-unul dintre paragrafe autorii confundând Pașcaniul cu Sighișoara.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prima reacție după ce primarul și-a majorat salariul cu 25%:„Cinstit vă spun, ține de caracterul omului”!

Răzvan Grecu

Situaţie limită: un oraş întreg și câteva comune din Iași, fără apă din cauza secetei

Redacția

Eky Sam a câștigat licitația pentru asfaltarea străzii Mihai Viteazul din Lunca

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site