RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Și-a primit cadoul de sărbători mai devreme. Un bătrân i-a înapoiat portofelul pe care l-a pierdut

Un tânăr din județul Iași a primit cea mai bună veste de la Poliție. Un pensionar i-a găsit portofelul pierdut și l-a predat autorităților.

Luni, 15 decembrie, la ora 10:00, poliţiştii Postului de Poliţie Strunga au fost sesizaţi telefonic de către F. Vasile, de 72 ani, din comuna Strunga, satul Brătuleşti, cu privire la faptul că în seara zilei de 11 decembrie, în timp ce se afla în intersecţia drumului european 583 cu drumul judeţean 280 Strunga – Oţeleni, a găsit un portofel în care se afla suma de 346 lei, permisul de conducere şi cartea de identitate unui tânăr T. Marius, în vârstă de 25 ani din comuna Oţeleni. Bărbatul s-a prezentat ulterior la sediul Postului de Poliţie, unde a predat portofelul cu banii şi documentele.

Poliţiştii au depistat tânărul care îşi pierduse portofelul, acesta recuperându-l. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi apreciază şi încurajează astfel de gesturi.

  

 Reamintim faptul că luna trecută, două eleve din Ruginoasa, Ioana Buzatu și Georgiana Tărăboi, ambele în vârstă de 11 ani au găsit un portofel cu bani și l-au predat apoi Poliției. La fel a făcut și preotul Adrian Amaziliţei, de la Horpaz. Toți trei au fost premiați pentru spiritul lor civic la sediul Ins­pectoratului de Poliţie Jude­ţean Iaşi, de chestorul Ioan Scripniciuc, şeful Poliţiei Iaşi, care le-a oferit câte o plachetă.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Pompierul-macho are dosar penal pentru hărţuire

Redacția

S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan

Răzvan Grecu

Acţiune în târgurile săptămânale din Lespezi şi Hălăuceşti

Redacția
Încarcă...