RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un sfert de secol după gratii pentru un bărbat care a făcut crimă în Cozmești

Un individ acuzat că și-a ucis cumnatul nu a scăpat de pedeapsa magistraților.Curtea de Apel Iași a respins apelul formulat de Ioan Gorea (64 de ani). Inițial, acesta a fost condamnat de Tribunalul Județean la 25 de ani de detenție, pentru omor deosebit de grav.

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu peste de doi ani, Gorea și-a ucis cumnatul în localitatea Cozmești. În ziua respectivă, Gorea consumase băuturi alcoolice la un parastas și umbla prin comuna cu un cuțit, amenințând localnicii. Procurorii au susținut că Gorea a ajuns în jurul orei 20.00 în casa surorii sale și a fost întâmpinat de cumnatul lui, în vârstă de 50 de ani.

Între cei doi a izbucnit un scandal. Anchetatorii au precizat că, în acea clipă, Gorea a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbat, care a murit pe loc.

  

Sora agresorului a intervenit în încăierare și a fost tăiată la mână, apoi a fost înjunghiată, dar ea nu a decedat, fiind salvată de doctori. Ioan Gorea a ieșit din închisoare în 2005, după ce a ispășit 13 ani de detenție pentru că și-a omorât consoarta.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Autorul accidentului din Vama Veche, arestat preventiv

Redacția

Persoanele care au furat 3400 lei din casa unui bătrân au fost identificate

Redacția

Accident de circulație la intrarea în Pașcani

Redacția
Încarcă...