NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Un motociclist de 14 ani a murit într-un accident grav petrecut în timpul unei curse European Talent Cup

Un motociclist în vârstă de 14 ani a murit, duminică, după ce a fost lovit de un alt concurent în timpul unei curse organizate pe circuitul MotorLand Aragón din Spania, în cadrul European Talent Cup, informează The Guardian

Hugo Millán a căzut cu motocicleta în mijlocul circuitului, la scurt timp după începutul cursei. El a reușit să se ridice și a încercat să părăsească calea de rulare. Deși câțiva concurenți au reușit să îl ocolească, concurentul numărul 5, Oleg Pawelec, l-a lovit în plin.

Millán a rămas nemișcat pe jos după ce a fost lovit de Pawelec. Când a căzut, tânărul motociclist se afla pe poziția a doua în cursă. Medicii au intervenit pe traseu, apoi l-au dus pe Millán la unitatea medicală a circuitului, de unde a fost preluat de un elicopter și transferat la un spital. Hugo Millán a murit la scurt timp, în urma rănilor suferite.

Oleg Pawelec nu a fost rănit grav în urma coliziunii și a reușit să iasă de pe circuit pe propriile picioare.

  

“Anunțăm cu tristețe că Hugo Millán a murit în urma rănilor suferite după un accident în cursa HETC”, au scris organizatorii competiției FIM CEV Repsol pe Twitter.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Trei șahiști pășcăneni, pe podium la “Cupa Pionul” desfășurată la Adjud

Teona Gherasim

Lotul pășcănean se reunește pe 15 ianuarie

Răzvan Grecu

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos a făcut scor acasă, portarul celor de la Holboca a părăsit terenul supărat că a primit 3 goluri

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site