NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un jucător de fotbal din Franța a fost suspendat 30 de ani după ce a lovit un arbitru cu cotul în gură

Un fotbalist amator francez a fost sancţionat cu o suspendare de 30 ani pentru că a lovit un arbitru cu cotul în gură la un meci dintr-o ligă regională, transmite EFE.

Jucătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a primit şi o amendă de 234 euro, în timp ce clubul său, US Le Blanc, dintr-o ligă regională, a fost amendat cu 500 euro, a pierdut la ”masa verde” meciul în care a avut loc incidentul şi s-a ales în plus cu o penalizare de cinci puncte.

Incidentul s-a petrecut pe 12 noiembrie, la un meci dintre US Le Blanc şi Fussy. După ce a fost lovit arbitrul, partida s-a întrerupt şi nu a mai fost reluată, scrie Agerpres.

A doua zi, US Le Blanc a condamnat ”ferm” agresiunea comisă de jucătorul său şi şi-a prezentat public scuze arbitrului, familiei lui şi tuturor fanilor de fotbal din regiune, pentru că ”nimic din ceea ce s-a întâmplat pe teren nu a justificat o agresiunea fizică sau verbală”.

Advertisements
Advertisements
  

Sancţiunea a fost luată de Comisia de disciplină a Ligii Centre-Val de Loire, la doar două săptămâni după ce dat o suspendare de 16 ani unui alt jucător care a agresat un arbitru,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu, respinsă de Camera Deputaţilor

Redacția

Focar de coronavirus la Spitalul Județean Galați: 11 cadre medicale infectate

Redacția

China îşi recheamă ambasadorul din Lituania după ce Vilniusul dă undă verde Taiwanului să deschidă o reprezentanţă diplomatică în capitala lituaniană, o premieră în Europa după 18 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site