NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șeful Cupei Mondiale 2022 din Qatar spune că “moartea este o etapă normală din viață” după moartea unui muncitor migrant

FIFA a confirmat joi moartea unui muncitor migrant care lucra în cadrul resortului alocat echipei Arabiei Saudite la Cupa Mondială 2022 din Qatar, informează CNN.

“FIFA este întristată de această tragedie și transmite condoleanțe familiei muncitorului”, a declarat un purtător de cuvânt al organizației internaționale într-un comunicat de presă transmis CNN.

“Imediat ce FIFA a aflat de accident, am contactat autoritățile locale pentru a cere detalii suplimentare. FIFA va fi în măsură să ofere mai multe comentarii pe subiect odată ce procesele corespunzătoare vor fi încheiate”.

Nu se știe în acest moment ce făcea muncitorul sau circumstanțele în care a murit.

Advertisements
  

Resortul Sealine Beach a fost alocat ca bază de antrenament echipei Arabiei Saudite înainte ca formația să fie eliminată în faza grupelor de la CM 2022.

Autoritățile din Qatar investighează cazul muncitorului mort, a confirmat pentru CNN un oficial al guvernului. “Dacă investigația arată că nu au fost respectate măsurile de siguranță, compania al cărei angajat era va răspunde în fața legii și va risca sancțiuni financiare”.

Advertisements

Tot joi, CEO-ul Cupei Mondiale 2022 din Qatar, Nasser Al Khater, a declarat unui reporter Reuters că “moartea este o etapă normală din viață” atunci când a fost întrebat despre cel mai recent caz de moarte a unui muncitor migrant,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Interpretul de muzică populară Petrică Moise a murit de Covid / El nu era vaccinat

Redacția

Ciolacu: Nu am spus niciodată că vom mări pensiile în două tranşe

Redacția

Atac cu rachete contra Kievului duminică dimineață, în oraș au fost auzite mai multe explozii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site