NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un funcționar grăbit …! Blocaj în procesul de eliberare a titlurilor de proprietate, la nivelul Primăriei Pașcani

Activitatea Comisiei de Fond Funciar, de la nivelul Primăriei Pașcani, este blocată. Dosarele trimise pentru validare către Comisia Județeană, conțin date eronate, după cum au susținut astăzi șefii Primăriei. Mai mult, funcționarul care răspundea de Compartimentul Agricol a solicitat transferul la Primăria Sirețel.

Este vorba despre Daniel Teodorescu, cel care lucrează în Biroului Agricol. În conferința de presă de astăzi, de la Primăria Pașcani, Marius Pintilie, primarul municipiului a subliniat faptul că la nivelul acestui birou este un blocaj, iar funcționarul în cauză nu și-ar fi făcut bine treaba.

„I-am oferit tot suportul și înțelegerea. A preferat să facă cerere de transfer către Primăria Sirețel, este un  drept al fiecărui funcționar”, a subliniat primarul Pintilie.

Afirmația a venit ca urmare a întrebării legate de numele persoanei care coordonează activitatea Biroului Agricol, serviciu ce se află în subordinea secretarului general, Irina Jitaru.

  

Potrivit informațiilor oferite de șefii Primăriei  Pașcani, activitatea comisiei ar putea fi deblocată în următoarele luni de zile. La momentul de față, sunt dosare trimise către Comisia Județeană de Fond Funciar, care nu au fost validate, un motiv fiind documentația greșit depusă.       

Advertisements

Related posts

Amendati pentru demolarea peretilor din apartamente

Redacția

PNL solicită primarului Pantazi să convoace o ședință de Consiliu Local în weekend pentru a aloca fonduri Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Răzvan Grecu

Consilierul Vasile Pleșca se ascunde după fusta soției: „Ați scris despre mine că am parcat pe trotuar. Niște minciuni. Mașina aia o conduce soția mea!”

Răzvan Grecu
Încarcă...