NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reacțiile șefilor Primăriei și managerului EcoServ SRL, după filmulețul cu autobuzul defect!

Șefii Primăriei Pașcani spun că CLP Ecoserv SRL răspunde de siguranța călătorilor ce utilizează mijlocul de transport public în comun. Reacția vine după întrebarea jurnaliștilor din conferința de presă de astăzi, când încercam să aflăm dacă autoritatea locală este interesată de acest aspect.

Întrebați dacă își asumă riscul de a răspunde pentru eventualele evenimente nedorite, reprezentanții autorității spun că responsabilitatea este a EcoServ SRL.

De partea cealaltă, Leonard Ursu, managerul societății Eco Serv SRL, a ironizat reporterul care l-a contactat, pentru a oferi un punct de vedere.

”Dar ce, eu răspund la prostii? Mi se par aberații, nu mai putem abera. Efectiv și articolul e o prostie. Ce să zic? Eu zic să pășcănenii ar trebui să-și dorească sau cei care au scris articolul, nu știu dacă subsemnatul, adică ești, în cauză, nu știu cine a scris articolul, am văzut articolul în presă la voi, n-am văzut cine l-a semnat și cum putea să abereze în halul ăsta, înțelegi? Domnule, căutați un U 650 (n.r. tractor) că nu are nicio problemă de suspensie, și atunci o să meargă perfect drept. Filmul după care ați comentat și pus prostii, autobuzul mergea la garaj, i-a plesnit o pernă de aer”, a declarat Leonard Ursu, director Ecoserv SRL.

  

Reamintim faptul că autobuzele achiziționate de operatorul de transport public local nu sunt achitate. Unele dintre ele s-au defectat de mai multe ori. 

Advertisements

Related posts

Directorul Nedelcu critică prevederile din contractul de mandat și faptul că ideile de eficientizare nu au fost luate în seamă

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă în suburbia Lunca

Oana Cordoneanu

Pauza de ţigară şi reglementarea acesteia. Ce se va întâmpla cu angajaţii fumători

Redacția
Încarcă...