NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un deputat PSD ieșean a adormit pur și simplu în timpul unor discuții extrem de importante pentru soarta Iașului

In timp ce colegii sai parlamentari cautau  solutii pentru construirea autostrazii care sa lege  Iasul de Vestul tarii si care sa ajute la  prosperitatea intregii Moldove, deputatul  Vasile Mocanu dormea linistit cu capul in mana. De altfel, vorbele spuse la scurt timp dupa ce s-a  trezit, pareau cele ale unui om beat.

Deputatul iesean Vasile Mocanu a fost prezent doar fizic la intrunirea de vineri pe tema autostrazii  care a avut loc la Palatul Roznovanu, pentru ca  mintea ii era in cu totul alta parte. In timp ce un coleg de partid incerca sa explice  ca avem nevoie urgenta de autostrada pentru ca  Moldova sa scape de saracie, Mocanu dormea  linistit. Deputatul si-a continuat linistit somnul in timpul  unei mare parti din sedinta.

“As vrea sa va spun ca aici, langa  Primarie, este liceul Vasile Alecsandri, cu  2.000 de copii, este singurul liceu din Iasi  care nu are sala de sport. As vrea sa  sustineti, stiu ca s-a aprobat, macar cativa  pasi, dar ei sunt in continuare, copiii de la  clasa a II-a pana la clasa a XII-a, singurul  liceu din tara fara o sala de sport. Si cred ca  trebuie sa luati in seama in Consiliul  Local acest lucru. Multumesc,”  a declarat Vasile Mocanu, deputat PSD.

  

Discursul lui Vasile Mocanu a fost insa si mai  dezastruos decat faptul ca a dormit.Greutatea cu care rostea vorbele parea sa  demonstreze ca parlamentarul este beat.

“Este extraordinar sa ai  autostrada Iasi-Targu Mures, sa poti sa  dezvolti zona extraordinar de bine  fara impedimente. Este de neintalnit ca sa nu  faci acest lucru. Ma gandeam la ceea ce a  spus dl presedinte Nichita la mai multi  indivizi p ecare i-a oprit si pe care, ma rog,  dom’le, nu trebuie politizata aceasta  chestiune,” a declarat  Vasile Mocanu, deputat PSD.

Insa, dupa cum afirma o veche zicala, conform  careia omul spune adevarul la betie, si  cuvintele lui Mocanu au fost dintre cele mai  oneste, cel putin atunci cand a afirmat ca este  extraordinar sa poti dezvolta o zona fara  impedimente.

sursa www.telem.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

BEC respinge cererea de creştere a numărului de parlamentari pentru Iaşi

Redacția

Drum agricol în comuna Moțca și Căminul Cultural din Cristești, subiectele unor interpelări ale senatorului Constantinescu

Redacția

Deputatul Sorin Iacoban cere interzicerea „pacanelelor”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site