RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un cal a căzut într-o groapă plină cu apă, săpată în mijlocul drumului. Ce spune primarul

Imagini îngrozitoare au fost surprinse pe o stradă neasfaltată din comuna Bragadiru, Teleorman. Un cal înhămat la o căruță a căzut într-o groapă adâncă, săpată în mijlocul drumului.

Din fericire, calul nu a fost rănit și a fost scos din groapa plină cu apă de pompieri, spun sindicaliștii Europol. 

Fotografiile au fost postate pe Facebook de Cezar Cristian Fanaru, care a publicat și o reacție al primarului din Bragadiru, Cristian Chisac.

Acesta spune că pe strada respectivă aveau loc lucrări la rețelele de apă și canalizare, iar zona respectivă era închisă. Însă un bărbat a îndepărtat banda de avertizare și a intrat cu căruța în zona interzisă.

  

“Nefericitul accident s-a petrecut pe data de 03 decembrie 2020. În acea zonă a avut loc o avarie la rețeaua de alimentare cu apă și tot în acea zonă, cu o săptămână în urma s-a montat conductă de canalizare. Am luat măsura închiderii perimetrului cu bandă de avertizare pe cele trei căi de acces, însă un bătrân de 84 de ani a dat banda într-o parte și a întrat în zona interzisă. S-a intervenit rapid, atat bătrânul cat si animalul au ieșit nevătămați din acea situatie. Asta, pentru o corecta informare a situației”, a transmis primarul.

stirilre pro tv

Related posts

Mesajul unui grup de cetățeni din Gâștești adresat autorităților locale: “În campania electorală aruncă momeala, apoi nu mai fac nimic”

Ema Roman

Audiențele de joi au fost reprogramate la altă oră!

Iulia Huțanu

Noii operatori de salubritate încep activitatea în zona Pașcani. Campanie de informare pentru colectare și depozitare selectivă!

Marius Parteni
Încarcă...