NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Agenții economici din Pașcani, instruiți pentru gestionarea deșeurilor

Agenții de pe raza Municipiului Pașcani care desfășoară activități economice sunt așteptați sâmbătă, la Primărie. Aceștia vor participa la o sesiune de instruire privind gestionarea deșeurilor și a substanțelor periculoase.

Advertisements

 

 

  

Vă aduc la cunoştinţă faptul că, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi va organiza pe data de 17 septembrie 2016, între orele 09.00-14.00, la Sala de Seminarii din incinta Primăriei Municipiului Paşcani, o sesiune de instruire a agenţilor economici intregistrați pe raza Municipiului şi a zonelor limitrofe în domeniul gestionării deşeurilor şi substanţelor periculoase.

Necesitatea unei astfel de instruiri în Municipiul Paşcani vine ca urmare a dispoziţiilor imperative ale legislaţiei în domeniul protecţiei mediului dar şi ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea agenţilor economici locali, care doresc să se alinieze acestor prevederi legale şi care se află în imposibilitatea participării la sediul Camerei de Comerţ Iaşi. 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Curtea Constituţională va decide dacă şefii de spitale au voie să lucreze la privat

Redacția

Doua baraje noi apara orasul Targu Frumos de viitura

Redacția

PSD nu se dezminte! Împreună cu Olariu și Jitaru au încercat din nou întârzierea numirii unui consilier local din partea PNL

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site