NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Agenții economici din Pașcani, instruiți pentru gestionarea deșeurilor

Agenții de pe raza Municipiului Pașcani care desfășoară activități economice sunt așteptați sâmbătă, la Primărie. Aceștia vor participa la o sesiune de instruire privind gestionarea deșeurilor și a substanțelor periculoase.

 

 

  

Vă aduc la cunoştinţă faptul că, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi va organiza pe data de 17 septembrie 2016, între orele 09.00-14.00, la Sala de Seminarii din incinta Primăriei Municipiului Paşcani, o sesiune de instruire a agenţilor economici intregistrați pe raza Municipiului şi a zonelor limitrofe în domeniul gestionării deşeurilor şi substanţelor periculoase.

Necesitatea unei astfel de instruiri în Municipiul Paşcani vine ca urmare a dispoziţiilor imperative ale legislaţiei în domeniul protecţiei mediului dar şi ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea agenţilor economici locali, care doresc să se alinieze acestor prevederi legale şi care se află în imposibilitatea participării la sediul Camerei de Comerţ Iaşi. 

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos cu 9 puncte pe ordinea de zi. Proiect pentru plata online a taxelor și impozitelor locale

Oana Cordoneanu

Primarul a abandonat audienţele când a fost întrebat despre soarta păşcănenilor fără apă

Marius Parteni

Un singur consilier și-a depus raportul de activitate până acum! Anul trecut doar 6 aleși locali au respectat legea!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site