NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat din județ este judecat după ce a urmărit cu buldozerul soțul amantei sale

 

Individul a fost condamnat la o amendă penală de 4.000 de lei în primă instanţă, însă, deşi cazul e tocmai din 2014, judecătorii nu reuşesc să îl tranşeze definitiv. La mijloc par să fi fost nişte probleme amoroase.

 

Un dosar incredibil de distrugere şi ameninţare bate pasul pe loc pe rolul instanţelor ieşene. Pro­cesul în care un om de afaceri din zona Tomeştiului, Mihai Chirtea, este acuzat că a ameninţat cu moartea un bărbat cu care se afla în duşmănie, lovindu-i inclusiv maşina cu pietre, a fost amânat încă o dată de magistraţi, următorul termen urmând a avea loc abia în toamnă. Chirtea a fost condamnat recent la o amendă penală de 4.000 de lei.

 Magistraţii au finalizat şi motivarea, din documentul obţinut de ziar reieşind că între acesta şi victima din dosar, Vasile Bordeianu, exista la momentul faptelor o situaţie conflictuală „generată de presupunerea persoanei vătămate cu privire la existenţa unei relaţii sentimentale între inculpat şi fosta soţie a persoanei vătămate.“ Pe acest fond tensionat, pe 19 februarie 2014, Chirtea a observat o maşină condusă de Bordeianu, în apropierea barierei de la Tomeşti.

 Afaceristul ar fi aruncat cu pietre către maşina lui Bordeianu, după care a intrat în sediul firmei sale, a luat o volă, şi a început să îl urmărească pe duşmanul său. Scenele au fost filmate, înregistrarea fiind depusă la dosar. „Mai constată instanţa că starea conflictuală preexistentă între părţi şi conduita manifestată de acestea anterior incidentului din prezenta cauză penală conduc la concluzia că orice moment în care se întâlneau reprezenta o ocazie de confruntare între cele două persoane, având o intensitate mai mare sau mai mică în funcţie de circumstanţele concrete în care aveau loc întâlnirile“, au arătat judecătorii, în motivare. Următorul termen al procesului va avea loc abia pe 25 septembrie, când ar urma să se administreze mai multe probe.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

loading...
Advertisements

Related posts

Şase persoane au fost amendate după ce au mers la grătar şi au postat fotografii pe reţelele de socializare

Redacția

Deputaţii au reglementat voluntariatul

Redacția

Șoferul ieșean care a ucis această fetiță de 8 ani și a fugit de la locul tragediei, condamnat cu suspendare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site