NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tulcea și Delta Dunării continuă să fie în preferințele turiștilor români și străini

Judetul Tulcea – Delta Dunarii continua sa fie in preferintele turistilor romani si straini. In primele sase luni din 2019, 55.620 de turisti au vizitat zona, in crestere fata de anul anterior.

 

Asociatia de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii a continuat si anul acesta activitatea care a facut posibila, in 2018, o crestere record a numarului de turisti in Delta Dunarii si in judetul Tulcea. AMDTDD a contribuit activ la dezvoltarea si promovarea destinatiei turistice Delta Dunarii si a judetului Tulcea, urmarind in mod prioritar, crearea si promovarea unui produs turistic integrat, bazat pe elemente de multiculturalitate, traditii, mestesuguri, gastronomie locala si biodiversitate, si implicit consolidarea platformei de parteneriat public – privat.

Unul dintre principalele obiective ale Asociatiei de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii consta in dezvoltarea si promovarea unui turism responsabil, turism lent, de vizitare, practicat de turisti educati, care stiu pentru ce aleg Delta Dunarii.

Destinatia turistica reprezentata de judetul Tulcea, vine in completarea armonioasa a frumusetii si unicitatii Deltei Dunarii, la care se adauga drumul cetatilor antice si medievale, drumul vinului dobrogean, precum si triunghiul manastirilor, ce ofera o experienta inedita oricarui turist care viziteaza judetul Tulcea.

Activitatile AMDTDD s-au concentrat atat pe mentinerea Deltei Dunarii in preferintele turistilor romani si straini, cat si pe identificarea, definirea si remedierea aspectelor care inca pot impiedica dezvoltarea durabila a turismului deltaic.

Articol integral pe www.bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Martorii lui Iehova, la un pas de interzicere în Rusia

Redacția

Mașină modernă de pompieri la Tătăruși

Redacția

Unul din 3 români se simte nesigur în cartierul în care locuiește, iar traficul constituie o problemă pentru doi din 5 români

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site