RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tineri fără bun simț: Au răsturnat o pubelă cu gunoi și au urinat lângă biserică. După ce au fost prinși s-au rugat să nu fie dați la presă (VIDEO)

Patru tineri din municipiul Pașcani au fost sancționați de agenții de Poliție Locală, după ce au răsturnat o pubelă cu gunoi și au urinat lângă biserica de la scările mici. Teribilismul lor a fost înregistatrat de camera de supraveghere amplasată în vecinătatea sediului Poliției Municipale.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 2 februarie, în jurul orelor 24.00. Pe imaginile furnizate de Poliția Locală se poate vedea cum patru tineri urcă scările mici. Unul dintre ei se oprește să urineze, iar ceilalți și-au înfipt mâinile în pubela cu gunoi, trăgând de ea. După ce și ceilalți indivizi își fac nevoile nestingheriți în apropierea bisericii, ei răstoarnă pubela și pornesc spre zona deal.

 În apropiere de sucursala BCR au fost așteptați de o patrulă de la Poliția Locală. După ce li s-a spus ce fapte au comis și că au fost filmați de camera video stradală, cei patru au refuzat să semneze procesele verbale, prin care au primit câte o contravenție de 500 de lei.

  

 Cei patru sunt Andrei Berbece (20 de ani), Constantin Tarcan (24 de ani), Ionuț Tudosă (19 ani) și Alexandru Huțanu (26 ani). Aceștia i-au rugat în final pe polițiști să nu dea cazul lor la presă.      

 {flv}diverse/imagini politia locala tomberon gunoi{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Crima din Mogoşeşti: a fost prins criminalul. Are 18 ani

Redacția

Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu maşina. Două persoane au fost rănite

Redacția

Accident mortal la Gâștești. Un pășcănean a fost lovit de o mașină

Oana Cordoneanu
Încarcă...