RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Tentativă de viol într-o statie de tramvai din Nicolina! Un tânăr ce se afla in parc a intervenit

politia-din-timisoara-a-deschis-o-ancheta-dupa-gasirea-unei-femei-de-88-de-ani-si-a-fiului-ei-morti-in-locuinta

Azi noapte, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-o stație de tramvai din municipiul Iași se află o femeie care afirmă faptul că o persoană necunoscută a încercat să întrețină relații intime cu aceasta.

“Eu eram în parc pe esplanadă. Eram cu niște prieteni și soția. De peste staradă se auzeau țipete. Am fost să văd ce s-a întâmplat. Bărbatul era peste femeie, erau dezbracați. O doamnă țipa la el. Am țipat și eu, s-a speriat și a fugit. Am alergat după el, dar nu l-am prins. Aveam în jur de 40 de ani. Constituție atletică. Femeia era speriata, plângea. Spunea că i-a furat și banii. 200 de lei. Femeia cred că are probleme psihice. Spunea că fiul ei a murit, dar după verificările polițiștilor, am înțeles că este în spital. Am făcut semn spre un echipaj de poliție care trecea prin zonă și nu a oprit. Dacă opreau polțiștii, îl prindeam. Un prieten a sunat la 112. Poliția a venit greu. “Lasă-mă că-s operată” striga femeia. I-a rupt hainele de pe ea. Am alergat după el, dar nu am reușit să îl prind. A durat foarte puțin. 2-3 minute.”, a decalat pentru Alo, Iași Narcis, care a fost martor la întreaga scenă.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-o stație de tramvai din municipiul Iași se află o femeie care afirmă faptul că o persoană necunoscută a încercat să întrețină relații intime cu aceasta. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tentativă la viol”. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, precum și pentru identificarea autorului.

sursa aloiasi.ro

  

Related posts

Afacerile celui mai mare producător de carne din Iaşi au explodat

Redacția

21.000 lei, cea mai mare pensie din județul Iași

Redacția

13 ianuarie: Catastrofa de la Ciurea – misterul celui mai grav accident feroviar, cu peste 1.000 de morţi

Redacția
Încarcă...