NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Taxele și impozitele locale nu s-au majorat. Primarul Dumitru Pantazi a retras proiectul de pe ordinea de zi! (VIDEO)

Răsturnare de situație în privința taxelor și impozitelor locale. După ce la mijlocul săptămânii primarul Dumitru Pantazi a convocat o ședință de Consiliu Local pentru această dimineață pe a cărei ordine de zi era un proiect de hotărâre ce prevedea majorarea taxelor și impozitelor locale, astăzi edilul șef a revenit și a retras proiectul de la dezbatere.

Astfel, taxele și impozitele locale rămân la Pașcani la nivelul anului 2012.

„În ziua când am făcut acest proiect de hotărâre și am convocat Consiliul Local eram obligați de lege să mărim aceste taxe. Ieri seara a apărut în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern care ne dă dreptul de a păstra taxele la nivelul anului 2012, drept urmare retrag acest proiect de pe ordinea de zi. Eu am fost întotdeauna adeptul păstrării taxelor pentru anul 2013 la nivelul anului 2012 ”, a explicat primarul Dumitru Pantazi în plenul ședinței extraordinare de Consiliu Local.

De la ședință au lipsit următorii consilieri locali Carmen Apostol și Florin Răcilă (PSD), Ioan Ioniță (PDL) și Marius Pintilie (PNL). Conform unei analize publicate ieri de NewsPascani.com, pentru a trece acest proiect Dumitru Pantazi avea nevoie de prezența și de votul a 10 consilieri locali ai PSD, însă în sală au fost prezenți doar 9. Reamintim că ceilalți consilieri de la celelalte partide au declarat la unison că nu vor vota majorarea taxelor și impozitelor locale.

{flv}diverse/sedinta si conferinta 11_01{/flv}

Advertisements
Loading...

Related posts

Nu vă debranşaţi fără acordul RAGCL, dacă aveţi acest lucru în plan. Iată ce puteţi păţi!

Marius Parteni

Proiecte de investiţii în comuna Valea Seacă: modernizare instituţii de învăţământ, iluminat stradal şi infrastructură

Ema Roman

Autobuzele RAGCL au reluat cursele pe traseele din suburbii

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site