NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trecerile de pietoni și marcajele rutiere vor fi refăcute pe mai multe străzi din municipiu

Mai multe marcaje rutiere vor fi refăcute, în perioada următoare, în mai multe zone din municipiul Pașcani. Este vorba despre trecerile de pietoni, marcajele longitudinale, dar și parcările de pe străzile Ștefan cel Mare, Moldovei, Grădiniței, Ceferiștilor, Fântânele, Sportului și Stadionului.

 

De aceste lucrări se va ocupa o firmă din Regin, Proline Route, cea care a câștigat licitația organizată de administrația locală. Conform purtătorului de cuvânt Cristian Menegon, valoarea investiției se ridică la suma de 52.000 lei fără TVA.

  

 „S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru străzile din municipiul Pașcani ce vor fi marcate, câțigătoare a procedurii de achiziție a fost o firmă din Reghin, Proline Route se numește. Suma totală ajunge undeva la 52.000 lei fără TVA. Conform caietului de sarcini și lucrărilor transmise de către Gospodăria Comunală Pașcani către această firmă, vor fi executate lucrări în perioada următoare, pe strada Ștefan cel Mare, Moldovei, Gradiniței, Ceferiștilor, Fântânele, Sportului și Stadionului. Pe lângă marcajale longitudinale și trecerile de pietoni, vor fi făcute locurile de parcare de pe aceste străzi”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvant al Primăriei Pașcani.

{loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ministrul Cuc a semnat astăzi, la Iaşi, contractul de refacere a studiului unui tronson din A8

Redacția

Zilele Municipiului:Impresiile organizatorilor.Credeți că trebuie schimbată data evenimentului și locația?

Marius Parteni

Presa ieșeană despre marea interconectare: Atenție! Peste o sută de mii de ieșeni sunt afectați! Nimeni nu a fost informat de aceste schimbări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site