NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcani: Distribuția produselor de la UE verificată de către angajații APIA

Doi reprezentanți ai Agenției pentru Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) au venit astăzi în control la Pașcani. Aceștia au poposit în prima fază la Primăria Municipiului de unde au solicitat lista beneficiarilor produselor alimentare provenite de la Uniunea Europeană.

De aici, reprezentanții APIA s-au deplasat alături de angajații Serviciului de Asistență Socială Pașcani la Sala Municipală acolo unde sunt depozitate aceste produse. Aceștia au vrut să vadă dacă produsele sunt păstrate în condiții bune și dacă listele celor care primesc ajutoare coincid cu ceea ce aveau ei în baza de date.Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, Paul Apostol ne-a declarat despre acest control că a fost unul în care nu s-a depistat nici un fel de problemă. Mai mult, acesta anunță pășcănenii că cele două produse care nu au sosit până acum, conservele de carne și mierea de albine vor putea fi ridicate din aceeași locație începând de mâine, 28 noiembrie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Târgu Frumos organizează concurs pentru ocuparea funcției de consilier I superior în cadrul Compartimentului Financiar (DOC)

Redacția

Anunţ bombă al consilierului Vasile Pleşca: “Vasile Axinte nu mai este viceprimarul municipiului”

Răzvan Grecu

Tunuri de sute de mii de lei la Primăria Ruginoasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site