NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Viitor de aur țara noastră „are”: SRI e atât de disperat încât e gata să angajeze la Iaşi repetenţi sau elevi agresivi

Cel mai important serviciu de informaţii din România plăteşte mai nou anunţuri de mică publicitate prin care dă de veste tinerilor că face noi înrolări. Numai că atât de „mare” este entuziasmul tinerilor în a se îndrepta spre SRI încât amintita instituţie anunţă că e gata să primească până şi eveli care au repetat anul sau tineri care au nota scăzută la purtare. 

 

„SRI selecţionează absolvenţi de liceu care (…) nu au repetat anii din motive imputabile lor şi au avut minim media 8.00 la purtare”, se scrie în anunţul oficial dat de SRI în presa locală.

  

În anunţ nu se pomeneşte nimic despre obligativitatea cunoaşterii unei limbi străine, de abilităţi în a lucra cu un calculator sau e a putea relaţiona uşor cu oamenii. Adică nici măcar cerinţele minime ale unui SRL mititel pentru potenţialii săi angajaţi. Iată deci pe umerii cui stă viitortul ţării.

sursa topiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Tot mai multe firme profită de criză: vindeau mănuși expirate de 8 ani, dar au fost prinși de poliție

Redacția

Teroarea instaurată de Ceauşescu după greva din 1977, relatată în note secrete. Cum s-au destăinuit minerii jurnalistului american de la The New York Times

Redacția

Ludovic Orban: Dacă nu se lua măsura izolării şi carantinei, România era Italia la pătrat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site