NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Târgu Frumos: „Siguranţa comunităţii”, prilej pentru oamenii legii să reducă infracţiunile

Acţiune la Târgu Frumos pentru siguranţa comunităţii: Două filtre organizate de poliţie într-o singură zi a constat în sancţiuni în valoare de 15.725 lei. Oamenii legii au controlat patru baruri, 31 de autovehicule şi au reţinut un permis de conducere.

 

La data de 27 august anul curent, între orele 22:00-03:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Frumos, Secţiei 7 de Poliţie Rurală Tg.Frumos în colaborare cu lucrători din cadrul S.I.C.E. , I.S.U., D.S.P., I.J.J. Iaşi au acţionat în sistem integrat pe raza comunelor Bălţaţi, Strunga,  Butea şi Oţeleni pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice, pentru prevenirea tăierilor şi sustragerilor de material lemnos, a respectării normelor privind apărarea împotriva incendiilor şi a respectării normelor de igienă şi sănătate publică.

Au fost vizate 4 zone de acţiune, fiind organizate 2 filtre. Au fost controlate 4 baruri şi 2 discoteci, fiind legitimate 63 persoane. Au fost controlate 31 de autovehicule şi testaţi alcoolscopic 28 de conducători auto. A fost reţinut un permis de conducere pentru alcool şi constatate în flagrant 2 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.725 lei, dintre care 11 la Legea 61/1991, 4 la Legea 12/1990, 8 conform OUG 195/2002, 4 conform OUG nr. 28/1999, 4 la Legea nr. 307/2006, iar restul pentru alte abateri.

A fost identificat pe DE 58, în localitatea Boureni, un tânăr de 18 ani care ar fi condus o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

A fost depistat un bărbat de 33 ani, din comuna Strunga, care conducea un auto pe DC 98 şi fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un gestionar de la un bar din com. Butea nu a înregistrat în casa de marcat suma de 670 lei şi a servit minori cu băuturi alcoolice.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG nr. 28/1999 şi Legii 61/1991 Rep, iar suma de bani a fost ridicată în vederea confiscării.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Șofer în stare gravă după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD

Oana Cordoneanu

Directorul Hidroelectrica Piatra Neamț, trimis în judecată de DNA din cauza investițiilor la acumularea Pașcani pe râul Siret

Redacția

Jumătate din pacienții secției de Chirurgie de la Spitalul Municipal de Urgență ce trebuie operați au căzut pe gheață

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site