NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Tânăra care şi-a ucis iubitul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele şi apoi s-a dus să bea la cârciumă, arestată preventiv

Tânăra de 32 de ani, din Iaşi, care şi-a omorât în bătaie iubitul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele a fost arestată preventiv, după ce medicii psihiatri au decis că femeia avea discernământ în momentul crimei.

Ieşeanca s-a certat cu iubitul ei, i-a pus piedică în bucătărie, bărbatul a căzut, iar apoi ea s-a năpustit asupra lui cu ciocanul de şniţele într-o mână şi un cuţit în cealaltă. Bătrânul a murit în locul în care a căzut, iar tânăra i-a luat din portofel 250 de lei şi s-a dus la cârciumă, unde a băut până a leşinat. La întoarcere, a sunat la 112 şi s-a predat.

Tânăra care şi-a ucis iubitul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele, arestată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus arestarea preventivă a Ş.R, tânăra în vârstă de 32 ani, cercetată în stare de reţinere, pentru săvârșirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie şi tâlhărie. Ieşeanca şi-a ucis iubitul, R.I. în vârstă de 71 de ani cu un ciocan de şniţele.

Potrivit poliţiştilor, tânăra în vârstă de 32 ani şi victima, R.I., concubinul în vârstă de 71 de ani, au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat au avut o ceartă legată de banii pe care îi primise tânăra de la victimă. Cei doi au început să se certe, iar femeia i-a pus piedică victimei, care a căzut. Aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, l-a înjunghiat în zona hemitoracelui stâng.

Apoi, tânăra a scos din portofelul decedatului suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat, mergând la un bar din apropriere, unde a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, până i s-a făcut rău şi a leşinat.

sursa www.observator tv.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

PNL Hârlău are un nou președinte

Marius Parteni

Cod GALBEN și PORTOCALIU de ninsori și viscol în Moldova. Cod ROȘU în sudul țării!

Redacția

A murit bărbatul depistat cu botulism

Redacția
Încarcă...