RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr înarmat cu un cuțit imobilizat de polițiștii locali

Un individ care avea asupra sa un cuțit, a stârnit luni după amiază frică în rândul unor trecători din zona pieței deal. Este vorba despre un bărbat de 28 ani, cunoscut cu antecedente penale.

 

  

 Trecătorii au sunat la Poliția Locală pentru a interveni. Un echipaj ajuns la fața locului l-a imobilizat cu greu pe tânăr, care era recalcitrant și amenința. A fost dus pentru audieri la sediul instituției. Conform informațiilor, asupra acestuia s-a găsit un cuțit cu o lamă de 11 cm și două sticle de prenadez. Polițiștii Locali l-au amendat cu 700 lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Cazul a fost preluat de agenții Poliției Municipale.    

 Sâmbătă, 15 septembrie, individul a mai primit o amendă de 100 lei din partea polițiștilor locali, pentru consum de  alcool în spațiu public. Este vorba de parcul pentru copii din zona pieței deal.

 Tânărul se numește Ionuț B. El este cercetat în mai multe dosare penale de furt, de către Poliția Municipală.

 După incidentul de luni, mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă ne-au solicitat să întrebăm autoritățile ce măsuri aplică în acest caz. Oamenii sunt îngrijorați că individul ar putea să le facă rău copiilor care se joacă prin parc.

 Reprezentanții Poliției Municipale susțin că întreprind toate măsurile legale în acest caz.     

Related posts

Neînțelegerile familiale duc la agresiuni fizice. Află în ce mod!

Teona Gherasim

Material lemnos transportat fără documente. Polițiștii pășcăneni au aplicat amendă și au confiscat lemnul

Redacția

5 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Redacția
Încarcă...