NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agresorul tinerei lovite în scara blocului a fost identificat! Iată cine este!

Poliția Pașcani a reușit să identifice individul care a agresat o tânără de 18 ani, în scara unui bloc, din zona vale. Vorbim de un băiat de 17 ani, provenit dintr-o familie destrămată.

Pe baza informațiilor obținute și a imaginilor de pe unele camere de supraveghere din zona vale, lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au reușit să identifice un suspect. Vorbim despre un băiat din Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Spiridon” Târgu Frumos, care a fugit din locația respectivă și care se afla sub influența băuturilor alcoolice. El a urmărit victima, iar în scara blocului, situat în apropierea Liceului Teoretic ”Miron Costin” a lovit-o cu pumnul.

Agresorul a fugit în momentul în care a auzit țipetele fetei și ușile de la unele apartamente care se deschideau. Cel mai probabil locatarii au ieșit pentru a vedea ce se întâmplă.

Victima a mers astăzi la Institutul de Medicină Legală Iași pentru a fi expertizată.

Agresorul este cercetat în stare de libertate, el fiind acum internat într-un centru de pe raza județului. În acest caz urmează să se continue cercetările și să se dispună măsuri.

Advertisements

Related posts

Percheziţii la interlopii din Iaşi! Mascaţii au intrat în mai multe locaţii în această dimineaţă

Redacția

Ce a decis Curtea de Apel Iași în cazul profesorului Angheluș

Oana Cordoneanu

Tânără din Răchiteni, dosar penal pentru conducere fără permis. A provocat accident în comuna Rediu

Ema Roman
Încarcă...