RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tamponare în lanț în comuna Moțca. Trei autovehicule implicate in accident (FOTO – VIDEO)

Astăzi, în jurul orelor 08:00, pe DN28 A, în comuna Moțca, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj cu medic de la Ambulanță și un echipaj Epa.

O autoutilitară cu numărul de înmatriculare IS 08 UWA,  ce oprise pentru a vira la dreapta pe un drum comunal, a fost izbită și aruncată în gardul unei case de un autoturism VW Golf, B 105 RIG, care la rândul lui a fost lovit de o autoutilitară care a nu a respectat distanța regulamentară.  Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu rănirea ușoară a două femei, în vârstă de 35 ani, pasagere a autoturismului VW Golf.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoutilitarei, cu numărul de înmatriculare SM 33 BNK, care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul VW Golf.  

  

În urma tamponării în lanț cel mai șifonat a ieșit autoturismul din urmă, fiind avariat în proporție de 30%. Victimele rezultate din accident se află în afara oricărui pericol.

{flv}diverse/accident_in_lant{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Copiii nevoiaşi vor primi tichete sociale pentru grădiniţă

Redacția

Tricolorul din cele mai vechi timpuri şi până în prezent! Expoziţie la Casa de Cultură

Ema Roman

Român găsit mort în pat la doar câteva ore după ce a ajuns în Italia. Plecase de acasă ca să le ofere celor cinci copii o viaţă mai bună

Redacția
Încarcă...