NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tamponare în lanț în comuna Moțca. Trei autovehicule implicate in accident (FOTO – VIDEO)

Astăzi, în jurul orelor 08:00, pe DN28 A, în comuna Moțca, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj cu medic de la Ambulanță și un echipaj Epa.

O autoutilitară cu numărul de înmatriculare IS 08 UWA,  ce oprise pentru a vira la dreapta pe un drum comunal, a fost izbită și aruncată în gardul unei case de un autoturism VW Golf, B 105 RIG, care la rândul lui a fost lovit de o autoutilitară care a nu a respectat distanța regulamentară.  Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu rănirea ușoară a două femei, în vârstă de 35 ani, pasagere a autoturismului VW Golf.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoutilitarei, cu numărul de înmatriculare SM 33 BNK, care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul VW Golf.  

  

În urma tamponării în lanț cel mai șifonat a ieșit autoturismul din urmă, fiind avariat în proporție de 30%. Victimele rezultate din accident se află în afara oricărui pericol.

{flv}diverse/accident_in_lant{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Marius, românul din Italia care a găsit un portofel cu 1.500 de euro pe stradă și l-a înmânat carabinierilor

Redacția

Delicatese dulci într-o nouă cofetărie din Târgu Frumos!

Ema Roman

Cum a fost anul 2017 pentru pășcăneni și ce își doresc de la anul care vine

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site