NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Sute de voluntari îmbrăcați în culorile steagului României vor marca mâine, alături de pășcăneni, Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului va fi sărbătorită în acest an la Pașcani. Pe străzile din municipiu s-au amplasat deja steagurile, iar mâine începând de la orele 18:00 toţi cetățeni sunt așteptați la prima ediție a acestei sărbători.

 

  

Primăria Municipiului Paşcani în parteneriat cu Șansa 2010, ATOR și A-TEAM organizează o paradă atât în zona deal, cât și vale, pe Esplanadă se va face o hartă umană a țării și va fi  scris 100 de ani România.  Vor fi imagini de la înălţime,tot evenimentul va fi filmat cu o dronă de către organizatori.

Trecătorilor li se vor da și stegulețe, iar cei peste 200 de voluntari vor fi îmbrăcați în tricouri de culoare albastru, galben și roșu. Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național, pe data de 20 mai 1998.

Advertisements

Related posts

Fost primar, al unei comune din zona Pașcani, decedat în timp ce viziona România – Polonia

Marius Parteni

Sky Club Bar&Lounge invită pășcănenii la distracție

Redacția

Ministrul Culturii promite susținere pentru restaurarea Palatului Cantacuzinilor. Primarul a lipsit de la vizita oficialului guvernamental (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site