RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Sute de voluntari îmbrăcați în culorile steagului României vor marca mâine, alături de pășcăneni, Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului va fi sărbătorită în acest an la Pașcani. Pe străzile din municipiu s-au amplasat deja steagurile, iar mâine începând de la orele 18:00 toţi cetățeni sunt așteptați la prima ediție a acestei sărbători.

 

  

Primăria Municipiului Paşcani în parteneriat cu Șansa 2010, ATOR și A-TEAM organizează o paradă atât în zona deal, cât și vale, pe Esplanadă se va face o hartă umană a țării și va fi  scris 100 de ani România.  Vor fi imagini de la înălţime,tot evenimentul va fi filmat cu o dronă de către organizatori.

Trecătorilor li se vor da și stegulețe, iar cei peste 200 de voluntari vor fi îmbrăcați în tricouri de culoare albastru, galben și roșu. Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național, pe data de 20 mai 1998.

Related posts

Șoșocarul Luis Lazarus s-a îmbolnăvit de Covid și e internat în spital. Altora le recomanda tratamentul cu „o ciorbiță, o fripturică și o țuică“

Redacția

Simpozionul Internaţional „Monumentul – tradiţie şi viitor” în curtea Palatului Cantacuzino din Pașcani

Oana Cordoneanu

Slujbă de priveghere în cinstea Icoanei Maicii Domnului „Prodromița”, în această seară, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”

Redacția
Încarcă...