NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Italienii, încurajați să vină în România: „E un adevărat paradis și costă puțin”

Italienii au inclus România pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța de vară din 2020. Alături de țara noastră, pe lista celor de la Esquire Italia se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia, țări în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”.

Italienii mai spun că, în plus, toate aceste țări sunt la o distanță relativ mică de Italia, iar turiștii nu sunt obligați să facă o călătorie  foarte lungă pentru o vacanță de vară sigură.

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire, preluat de digi24.ro.

ZIARUL DE IASI

  
Advertisements

Related posts

Stand up Comedy în pub „La Castani”. Invitat, Marius de la „Spitalu’ 9”

Răzvan Grecu

Neculai Rățoi este condus pe ultimul drum (FOTO)

Teona Gherasim

Atmosferă incendiară la concertul PACT din pub “La Castani” (FOTO – VIDEO)

Redacția
Încarcă...