NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Suspiciuni asupra modului de atribuire a autorizațiilor de taximetrie. Deținătorii de PFA cer șefilor Primăriei corectitudine și transparență

Patru persoane fizice autorizate care desfășoară individual activitatea de taximetrie au venit astăzi în audiențele de la Primărie, ținute de viceprimarul Gabriela Nedelcu. Aceștia au solicitat autorităților publice să intervină pentru a asigura un climat concurențial legal și transparent.  

 

Nemulțumirile acestora pleacă de la anunțul privind atribuirea ultimelor autorizații pentru activitatea de taxi. Taximetriștii independenți s-au plâns că societățile deja existente au autorizații pe care nu le folosesc. Ei ar ține mașinile parcate în spatele blocurilor, nu au angajați, dar participă la licitații. 

Aceștia au mai susținut că proprietarii de societăți de taximetrie i-au amenințat că își vor achiziționa mașini noi, pentru a fi siguri că vor câștiga ultimele autorizații de taxi.

Dorința taximetriștilor independenți este aceea ca responsabilii Primăriei Pașcani, în calitate de organizatori ai licitației pentru atribuirea a trei autorizații de taximetrie, să verifice atent dosarele depuse de societățile de taximetrie, pentru a vedea dacă respectă condițiile de participare.

”Eu vreau ca toată lumea care se înscrie la această atribuire să fie corectă și transparentă”, a spus unul din taximetriști.

 Viceprimarul Gabriela Nedelcu le-a dat asigurări celor veniți în audiență că procedura de atribuire a autorizațiilor va fi corectă și transparentă. Activitatea taximetriștilor independenți din Pașcani nu este susținută de reprezentanții administrației locale așa cum s-a promis încă din anul 2012

Advertisements
Loading...

Related posts

Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga sistate din lipsa banilor! Pantazi a mințit la televiziunea sa favorită: „Constructorul are alte lucrări!”

Răzvan Grecu

Pieţele din Paşcani vor fi igienizate în luna aprilie

Ema Roman

Prefectul Iaşului a semnat astăzi încetarea mandatului primarului din Balş! Vezi motivul!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site