NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali pășcăneni sunt convocați în ședință ordinară. Vor dezbate 26 de proiecte aflate pe ordinea de zi

Consiliul Local al Municipiului Pașcani este convocat în ședința ordinară aferentă lunii iunie. Aleșii vor dezbate 26 de puncte aflate pe ordinea de zi, marți, 26 iunie, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei.

Printre acestea se află conferirea titlului de cetățean de onoare a municipiului Pașcani, antrenorului Nicolae Tarcan. Premierea elevilor olimpici și îndrumătorii lor, de la unitățile de învățământ din municipiu, aprobarea programului pentru Zilele Municipiului Pașcani, aprobarea contractării unui audit financiar la RAGCL.

 
Proiect de HOTARARE privind conferirea titlului de CETĂŢEAN DE ONOARE a municipiului Paşcani domnului antrenor TARCAN NECULAI
  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind premierea elevilor olimpici şi a profesorilor îndrumători din municipiul Paşcani, pentru anul şcolar 2017 – 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea programului manifestării ZILELE MUNICIPIULUI PAŞCANI – ediţia a X – a, în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind acordarea burselor de performanţă pentru elevii din municipiul Paşcani, cu rezultate deosebite la învăţătură, în anul şcolar 2017 – 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea HCL nr. 49 din 30.03.2018 privind acordarea burselor sociale, burselor de merit şi burselor de studio pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Paşcani, pentru perioada ianuarie – iunie 2018 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind modificarea H.C.L. al municipiului Pașcani nr. 31/2018 privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani pentru anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani nr. 87 din 31.05.2018 privind aprobarea Regulamentului privind repartizarea, închirierea, exploatarea și administrarea locuințelor sociale și a locuințelor din fondul locativ de stat de pe raza municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind însuşirea în proprietatea privată a Municipiului Paşcani, a terenului în suprafață de 173,48 mp, situat în municipiul Pașcani, str. Calea Romanului, nr. 1, judeţul Iaşi  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 65 din data de 30.03.2018 privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 19 din 26.04.2000 privind organizarea Cimitirului municipal Paşcani – cartierul Fântânele – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind concesionarea directă a terenului în suprafaţă de 23,31 m.p., situat în strada Eugen Stamate, nr. 5, bl. L2, scara B, parter, proprietate privată a municipiului Paşcani, către S.C. Diamir S.R.L., în vederea extinderii spaţiului comercial, proprietatea acesteia – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind concesionarea directă a terenului în suprafaţă de 22,95 mp, situat în strada Eugen Stamate, nr. 5, bl. L2, scara Tr. II, parter, proprietate privată a municipiului Paşcani, către S.C. Euro Carta S.R.L., în vederea extinderii spaţiului comercial, proprietatea acesteia – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind organizarea comisiei de evaluare a ofertelor de concesiuni de bunuri proprietate publică și privată a municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind concesionarea prin licitație publică a imobilului – teren în suprafață de 210 m.p., situat în str. Ștefan cel Mare nr.13, Nr. Cad. 65089, proprietate publică a municipiului Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Raport de ACTIVITATE al Administratorilor S.C. CLP Eco Salubritate S.A. Pașcani pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind vacantarea a patru posturi în cadrul Consiliului de Administrație al S.C. CLP Eco Salubritate S.A. Pașcani  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind desemnarea membrilor provizorii în cadrul Consiliului de Administrație al S.C. CLP Eco Salubritate S.A. Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani pe anul 2018  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții pentru anul 2018  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei obiectivelor de investitii pentru anul 2018, ale Clubului Sportiv Municipal Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al instituțiilor, pe anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani pentru anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind modificarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, precum și modificarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare, nr. 48/2009 prin Actul Adițional nr. 25  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contractării unui audit financiar la R.A.G.C.L. Pașcani  – initiator OLARIU COSTEL – SORIN (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind înființarea unui patinoar de role, pe timpul verii, și cu gheață artificială, pe timpul iernii, în zona Parcului municipal  – initiator GRUPUL CONSILIERILOR LOCALI P.N.L. (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind reabilitarea insuliței și a luciului de apă a Lacului Peștișorul și transformarea acestora într-un loc de agrement – initiator GRUPUL CONSILIERILOR LOCALI P.N.L.(Dezbatere)

 

Advertisements

Related posts

Motivarea judecătorilor în procesul redevenței a sosit în Primărie. Cine plătește cei 6.000.000 de lei datorați!

Răzvan Grecu

Lucrări de reparație la trecerea de cale ferată spre suburbia Lunca

Teona Gherasim

Salarii incredibile plătite de o instituție publică. Ei sunt cei mai bine plătiți funcționari din Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site