NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Suspect reţinut în cazul crimei de la Tătăruşi

Poliţiştii au reţinut un bărbat în cazul persoanei găsită moartă într-un lan de porumb din comuna Tătăruşi.

Dumitru Todică în vârstă de 40 de ani din aceeaşi localitate a fost prezentat în faţa procurorilor de la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare pentru  de 24 de ore. Acesta a spus oamenilor legii că în seara de 15 august a venit acasă de la muncă, locuind împreună cu copilul şi concubina. Victima, Costel Gâtlan în vârstă de 40 de ani a bătut cu degetele în geamul unei camere. Dumitru Todică a considerat că acesta era un semnal, pentru că îşi suspecta de ceva timp concubina de infidelitate şi a făcut o criză de gelozie. A ieşit afară şi l-a luat la bătaie pe Gâtlan cu pumnii şi picioarele. Acesta a fugit din calea lui Todică şi din cauza leziunilor suferite a decedat la marginea unui lan de porumb, acolo unde a fost găsit de un localnic, vineri, 16 august. Dumitru Todică va fi adus în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă de 29 de zile, pentru omor deosebit de grav.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Exclusiv: Video cu teribilul accident de la Ciohorăni, surprins de camera de bord a unei mașini. Imagini cu impact emoțional!

Marius Parteni

Simulare de incendiu la Hotelul Central Pașcani

Teona Gherasim

Furturile de cablu din rețeaua Romtelecom se înmulțesc. La Oboroceni un bărbat a fost prins în timp ce strângea cablul tăiat

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site