RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cea mai recentă promisiune a administrației Pantazi: 5 miliarde de lei vechi pentru un sens giratoriu!!!

Administrația locală pare a fi o treabă încurcată. De mai bine de 2 ani, cei care conduc acum Pașcaniul, promit că intersecțiile cu probleme din municipiu vor beneficia de sensuri giratorii.    

An de an promisiunile reprezentanților administrației  locale au fost însă încălcate. Dacă în 2013 s-a montat în dreptul fostului supermarket Minimax un sens giratoriu „provizoriu”, anul acesta ni se promite că în 2015  va fi definitivat. Mai mult, viceprimarul Vasile Axinte plusează cu încă un sens giratoriu, la intersecția de la Spital, al cărui costuri descoperite de proiectanți sunt fabuloase:  500.000 lei.

Comisia Tehnico-Economică a Primăriei va aviza, cel mai probabil miercuri, construcția unui sens giratoriu în municipiul Pașcani. Este vorba despre intersecția dintre strada Grădiniței cu strada Ștefan cel Mare.

  

Potrivit viceprimarului Vasile Axinte, la intersecția de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani urmează a fi instalat un sens giratoriu permanent.

Advertisements

“Avem pe masa de lucru,proiectul sensului giratoriu de la intersecția dintre strada Grădiniței cu strada Ștefan cel Mare. Este un studiu de fezabilitate. Până miercuri Comisia CTE se întrunește pentru a-i da avizul, se intră în aprobarea de Ședință de Cosiliu Local din această lună. Termenul de finalizare a acestei lucrări va fi de 9 luni, iar valoarea se ridică undeva la 500.000 lei”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Advertisements

În ceea ce privește sensul giratoriu de la fostul supermarket Minimax, administrația locală nu zăbovește îndelung pe marginea acestui subiect, considerând că cel existent acum reprezintă ceva stabil, deși în acea intersecție sunt puse balize de foarte mult timp.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Locuință provizorie pentru membrii familiei a cărei casă a fost distrusă ieri de un incendiu

Marius Parteni

Drumul Paşcani -Cotnari este într-o stare jalnică: gropile sunt una lângă alta! (VIDEO)

Redacția

Șmecherii pe final de an: Marcajul rutier de pe strada Gării băgat pe sub mână în Comisia de Organizare a Circulației Rutiere

Marius Parteni
Încarcă...