NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sportivii de la CSM Pașcani, locul doi la turneul “Junior Cup” Botoșani (FOTO)

În perioada 3-5 septembrie 2021 s-a desfășurat la Botoșani turneul “Junior Cup”. La această competiție au participat și sportivi născuți în anii 2011 și 2012 de la Clubul Sportiv Municipal Pașcani, pregătiți de antrenorul Dan Condurache.

La startul evenimentului sportiv s-au înscris 10 echipe din județele Botoșani, Suceava și Iași. Juniorii pășcăneni au avut un parcurs excelent. Vineri, 3 septembrie, în prima zi a competiției, tinerii au trecut cu același scor, 2-1, de Luceafărul Suceava și Bucovina Suceava.

Sâmbătă, 4 septembrie, au învins cu 3-1 pe Artys Botoșani și au suferit prima înfrângere în fața celor de la Junior 1 Botoșani. Urmare a acestor rezultate CSM s-a calificat în semifinale.

Duminică, 5 septembrie, au jucat semifinala contra celor de la Didi Iași, de care au trecut cu scorul de 4-3. În finală, pășcănenii au întâlnit Juniorul Suceava, în fata căreia au pierdut (7-0), motivul principal fiind oboseala acumulată de jucători.  

  

Antrenorul Dan Condurache este bucuros de rezultatul obținut. El a menționat că a fost mai important ca jucătorii să joace, și mai puțin a contat rezultatul final. Și pe rețelele de socializare au curs mesaje de felicitare și încurajare pentru sportivii pășcăneni.

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani, din nou în elita fotbalistică a țării

Redacția

Mădălina Bereş – canotoarea de aur din Mogoşeşti care a intrat în semifinalele de la Jocurile Olimpice

Ema Roman

Diana Năcuță continuă să urce pe culmile succesului

Ema Roman
Încarcă...