NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spitalul Municipal de Urgență va avea un Centru de Transfuzii

Vești bune pentru pășcăneni, în urma ședinței de consiliu ce a avut loc astăzi. Consilierii au aprobat înființarea unui Centru de Transfuzii la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Solicitarea a venit din partea managerului, dr. Costică Pânzaru, care a transmis Consiliului Local faptul că în urma transformării unității în Spital de Urgență, organigrama trebuie să sufere o nouă modificare și anume, includerea unei Unități de Transfuzie Sangvină, organizată în baza prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății.Unitatea de transfuzii va beneficia de o investiție de 25.000 euro echipamente medicale. De la 1 ianuarie 2013, aproximativ 266 de pășcăneni au beneficiat de transfuzii de sânge. Astfel, conducerea unității va realiza specializarea cadrelor medicale în acest sens la Centrul de Transfuzii din Iași.  Spitalul Municipal de Urgență Pașcani va fi primul spital din județul Iași care a cerut Direcției de Sănătate Publică să aprobe înființarea unui Centru de Transfuzii Sangvine.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Advertisements

Related posts

Sorin Olariu este un mincinos! Ipocrizie maximă pe votul de abținere privind studiul de modernizare a Parcului Peștișorul! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Păşcănenii fără contracte la apă au primit un alt ultimatum. Contracte până la 31 august, în caz contrar încep debranşările (VIDEO)

Marius Parteni

Moldova mai are de aşteptat pentru primul metru de autrostradă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site