NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spitalul Municipal de Urgență va avea un Centru de Transfuzii

Vești bune pentru pășcăneni, în urma ședinței de consiliu ce a avut loc astăzi. Consilierii au aprobat înființarea unui Centru de Transfuzii la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Solicitarea a venit din partea managerului, dr. Costică Pânzaru, care a transmis Consiliului Local faptul că în urma transformării unității în Spital de Urgență, organigrama trebuie să sufere o nouă modificare și anume, includerea unei Unități de Transfuzie Sangvină, organizată în baza prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății.Unitatea de transfuzii va beneficia de o investiție de 25.000 euro echipamente medicale. De la 1 ianuarie 2013, aproximativ 266 de pășcăneni au beneficiat de transfuzii de sânge. Astfel, conducerea unității va realiza specializarea cadrelor medicale în acest sens la Centrul de Transfuzii din Iași.  Spitalul Municipal de Urgență Pașcani va fi primul spital din județul Iași care a cerut Direcției de Sănătate Publică să aprobe înființarea unui Centru de Transfuzii Sangvine.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Advertisements

Related posts

Prima generație de femei mecanic de locomotivă, formată și angajată de Grup Feroviar Român

Redacția

Judeţul Iaşi are asigurate fonduri de la Guvern pentru hrana şcolarilor şi plata cadrelor didactice

Redacția

Suma fabuloasă câștigată de ApaVital în 24 de luni la Pașcani: cu acești bani se putea rezolva problema apei și canalizării în Gâștești și Blăgești!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site