NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Spectacol de Dragobete, teatru și expoziții în luna februarie la Casa de Cultură

Conducerea Casei Municipale de Cultură a bătut în cuie programul de activități aferent lunii februarie.

Este vorba despre două piese de teatru, un spectacol dedicat zilei de 24 februarie și anume Dragobetelor cât și o expoziție.

Vorbim despre o piesă de teatru ce va avea loc pe data de 24 februarie pe scena instituției, unde un student pășcănean la Academia de Teatru din București, Alexandru Apostol, va veni cu o serie de colegi pentru a pune în scenă piesa  ”Servieta de doc”.

  

Tot pe parcursul acestei luni, Teatru Bacovia din Bacău dorește să vină cu o piesă de teatru la Pașcani, însă conducerea unității nu a stabilit exact data pentru acest spectacol.

Pe data de 23 februarie Casa de Cultură va fi gazda unui spectacol dedicat sărbătorii Dragobetelor, când tinerii de la Școala Tătăruși, coordonați de profesor Ion Ghiban și elevii școlii Lunca vor prezenta un spectacol de muzică și dansuri.  

Pe holul Casei de Cultură este și o expoziție dedicată marelui academician Constantin Ciopraga, pentru că pe data de 2 februarie s-au împlinit 5 ani de la moartea sa.

În sala Arcadia urmează să aibă loc o expoziție de pictură, conducerea instituției se află încă în discuții cu o serie de artiști pentru a realiza acest lucru. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

În județul Iași sunt cei mai tineri locuitori din țară. Media de vârstă e sub 40 de ani

Redacția

Lider PC Iași implicat intr-un eveniment rutier lânga Pașcani în timp ce mergea la ședința de alegeri a organizației din Valea Seacă

Marius Parteni

Norvegienii aduc din nou la Pașcani cadouri de Crăciun, la 20 de ani de la înființarea fundației

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site