RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Caz rar întâlnit pentru medicii de la Spitalul Municipal de Urgență: Șase persoane în stare de ebrietate, au adus un minor în comă alcoolică la spital

Situația ciudată duminică seara pentru medicii Secției de Pediatrie de la Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Nu mai puțin de 6 persoane, toate sub influența băuturilor alcoolice,  au adus în stare gravă un copil. Surpriza a fost mare pentru medici când au constat că minorul era și el în coma alcoolică.

 

Oamenii au susținut că veniseră de la un praznic, unde fetița de numai 6 ani a băut câteva pahare de vin, după care a început să nu mai comunice cu ei. Doctorii au reușit să îi acorde ajutor medical minorei, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătățit. La scurt timp și-a făcut apariția și tatăl micuței care și el era beat.

  

În cele din urmă, fata a fost trimisă la domiciliu, viața ei nemaifiind în pericol. Purtătorul de cuvânt al Spitalului, dr. Diana Acsinte, ne-a declarat că momentan nu s-a înregistrat nici o plângere la Protecția Copilului referitor la acest caz. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

Spitalul Municipal Pașcani: Pat suplimentar la ATI, pentru pacienții cu formă gravă de coronavirus

Oana Cordoneanu

Biciclist în stare gravă, a refuzat să fie transportat la spital

Marius Parteni

Ziua Mondială a Copilului Bolnav de Cancer. În fiecare an, 500 de copii din România sunt diagnosticați cu diferite forme de cancer.

Redacția
Încarcă...