NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Spania căută căpşunari pentru 800 de euro pe lună

Ieşenii interesaţi să lucreze în domeniul agriculturii în străinătate sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

 

Instituţia poate intermedia, prin compartimentul EURES, angajarea de persoane pentru muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania, unde sunt vacante 800 de locuri de muncă. „Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, nu se solicită experinţă şi nici cunoştinţe de limbă străină. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017”, a precizat în scris Gabriela Vasilache, directorul executiv AJOFM.

  

Aceasta a adăugat că persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Iaşi, la numărul de telefon 0232.254.578 sau direct, la sediul din strada Cucu nr. 1. „La selecţia care va avea loc în data de 13 decembrie 2016, vor putea participa doar persoanele  care sunt înregistrate în baza de date a AJOFM Iaşi, Compartimentul EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate”, a conchis Vasilache.  

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Un bărbat din Hărmănești a investit într-o afacere care a prins tot mai mult teren în România

Redacția

Ministrul Energiei: Gazele româneşti s-au ieftinit, astfel că au fost reluate exporturile spre Ungaria

Redacția

Tânărul producător din Pașcani care vrea să transforme complet aceste produse. Ferma lui este una dintre cele mai mari din țară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site