RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sorin Olariu, consilier PMP:„Aș fi vrut să întreb astăzi despre banii sărmanilor furați de angajații Primăriei”

Unul dintre consilierii locali din opoziție, care a părăsit ședința de Consiliul Local nemulțumit fiind de faptul că aleșii PSD nu au aprobat ca pe ordinea de zi să fie alocat și timp pentru interpelări adresate executivului, a explicat ce ar fi vrut să-l întrebe pe primarul Dumitru Pantazi.

 

 

  

 

Într-o conferință de presă, organizată de grupul PNL-PMP la o oră după terminarea ședinței de Consiliu Local, Sorin Olariu a ținut să facă cunoscut opiniei publice ce probleme ar fi adus în atenția edilului șef.

Consilierul PMP a spus că își dorea să afle de la primarul Dumitru Pantazi detalii despre scandalul în care niște funcționari publici sunt acuzați că ar fi sustras bani din sumele cuvenite însoțitorilor persoanelor cu handicap.

“Aș fi vrut să-l întreb pe domnul primar despre ce se întâmplă cu acele sume dispărute din banii însoțitorilor persoanelor cu handicap. Am citit despre acest lucru în presă, însă aveam cunoștință și eu de o astfel de situație. Mai este o problemă nesemnalată încă, acei 10 lei reținuți peroanelor care au participat la alegerile locale pentru masă, deși aceasta nu a fost dată”, a explicat Sorin Olariu  ce ar fi vrut să-l întrebe pe edilul șef.

Reamintim că NewsPascani.com a scris încă de săptămâna trecută despre faptul că, în urma unui audit intern făcut la solicitarea procurorilor pășcăneni, s-a descoperit că angajați ai Primăriei au sustras bani din sumele cuvenite însoțitorilor persoanelor cu handicap.

Related posts

26 iunie, Ziua Drapelului Național. Povestea Tricolorului

Redacția

Ce mai cer pășcănenii la audiențe: aviz pentru construcție de parcare, extinderi de gaz și locuințe sociale

Ema Roman

Programul după care se vor ridica deșeurile în localitățile din județul Iași

Redacția
Încarcă...