NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Solicitare la audienţe: Canalizare pe strada din spatele Casei Municipale de Cultură

Canalizare cu bani proprii şi sprijin din partea Primăriei. Asta solicită câteva familii care locuiesc pe strada Culturii, situată în spatele Casei Municipale de Cultură din Paşcani.

 

 

  

Patru păşcăneni au venit astăzi la audienţele ţinute de viceprimarul Vasile Axinte, pentru a-i expune faptul că vor canalizare pe strada unde locuiesc şi s-au gândit să o facă cu banii lor.

După cum au declarat, ar fi vorba despre şase familii care sunt dispuse să realizeze investiţia, numai să scape de problema canalizării. Ei au solicitat sprijin din partea administraţiei locale, pentru materiale.

“150 de metri de conductă vrem să facem. Vrem să ieşim cu, canalizarea pe strada Nicolae Iorga unde se lucrează acum. Am plătit racordul la ApaVital şi am venit la dumneavoastră să cerem, dacă puteţi să ne ajutaţi cu materiale, balast, ciment, conductă”, a spus Vasile Cazacu.

Advertisements
Advertisements

Viceprimarul Axinte a vorbit cu inginerul de la ApaVital, responsabil pe zona Paşcani, pentru a stabili să se întâlnească în teren, pe strada Culturii, urmând să hotărască ce se poate face concret. Oamenii au plecat spre case optimişti, sperând ca cererea lor să nu fie uitată. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fântâna arteziană de 8 miliarde lei și celelalte lucrări din zona Primăriei au fost aprobate pe baza unui proiect din 2004

Marius Parteni

Luni, la Primăria Pașcani, vor fi consultări între ApaVital și cetățeni

Răzvan Grecu

De ce bisericile se redeschid și teatrele nu? Nelu Tătaru: Biserica este a cartierului, teatrul e al orașului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site