NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Nuntă şi botez de probă la Restaurant Grand Castel (Foto)

Viitorii miri dar şi cei care se pregătesc pentru petreceri de botez au ocazia să testeze piaţa şi sunt ajutaţi să ia decizii, pentru ca evenimentele lor să fie cele mai reuşite.

 

 

  

Restaurantul Grand Castel situat la ieşire din Blăgeşti, organizează astăzi un eveniment de sărbătorire a celor trei ani de existenţă, motiv pentru care îi invită pe cei decişi să facă pasul cel mare, la nuntă şi botez de probă.

Pentru această ocazie, sala a fost decorată special pentru o petrecere cu de toate, iar partea cea mai interesantă pentru cei vizaţi este că vor avea ocazia să se decidă asupra celor mai importante aspecte ale petrecerii.

Formaţia care va asigura muzica, elementele cu care se va decora sala, mărturii, invitaţii, firmă de makeup profesional, fotografi profesionişti, dar şi meniul pentru nunta sau botezul tău pot fi alese cu uşurinţă, toate dintr-un singur loc.

Advertisements
Advertisements

“Este aniversarea a trei ani de la inaugurarea restaurantului şi aşteptăm viitorii miri să-şi poată alege mult mai uşor decorul pentru sala de petrecere, prăjiturile şi aperitivele. Avem o gamă foarte largă de decoraţiuni, muzică, fotografi, cataloage de invitaţii, saloane de machiaj. Evenimentul a început la ora 10.00, iar până la ora 22.00 aşteptăm cât mai mulţi miri, ne-a declarat Alice Agachi”, reprezentant restaurant Grand Castel.

Viitorii miri sau proaspeţii părinţi sunt aşteptaţi până diseară la orele 22.00 să calce pragul Restaurantului Grand Castel, unde vor fi aşteptaţi cu multe surprize.

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bilete la Opera Națională Română Iași pentru spectacolul de Dragobete

Redacția

Gabriel Cotabiță – concertul primăverii, la Pașcani

Ema Roman

Echipa Tineretul Social Democrat, urează doamnelor şi domnişoarelor “La mulţi ani, cu multe realizări”

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site