NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Societate din Pașcani amendată cu 2000 lei pentru că nu avea paznic

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Paşcani au acţionat pe linia verificării pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor.

 Au fost verificate 19 societăţi comerciale din punct de vedere al pazei obiectivelor, fiind depistate 6 societăţi comerciale  că nu au asigurate paza cu personal de pază. Au fost efectuate 2 exerciţii de alarmare ale unor societăţi specializate de pază. Au fost controlaţi 14 agenţi de pază.

 În urma controlului, au fost făcute 6 informări către administratorii de societăţi comerciale, privind obligativitatea asigurării cu pază a unităţilor pe care le administrează. Au fost făcute  4 informări către conducătorii de unităţi despre neregulile constatate privind executarea serviciului de pază de către agenţii de securitate, în vederea remedierii acestora. Au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4000 lei, toate conform Legii nr. 333/2003, dintre care 6 administratorilor unor societăţi comerciale şi 4 unor agenţi de pază.

  

Acțiunea a avut loc în noaptea de 30 aprilie/ 1 mai 2015, între orele 01.00 – 05.00.

 Exemple:

 1. A fost sancţionată  o societate comercială, conform Legii nr. 333/2003, cu 2000 lei amendă, întrucât nu a luat măsuri de asigurare cu pază a punctului de lucru deschis în municipiul Paşcani.

   2. A fost sancţionat G.L.,de 41 ani, din municipiul Paşcani,  agent de pază, conform Legii nr. 333/2003, întrucât a fost găsit dormind la obiectivul aflat în aria de responsabilitate.

sursa IPJ IAȘI

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Deznodământ nefericit pentru un bărbat implicat într-o agresiune

Răzvan Grecu

Un român a murit într-un accident în lanț în Germania. Au fost implicate 15 mașini

Redacția

Cuscrul viceprimarului din Pașcani și judecătorul Dan Anton cercetați într-un dosar de trafic de influență pe lângă fostul premier al Republicii Moldova

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site