NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Situație incredibilă! Zeci de familii trec printr-un adevărat calvar din cauza apei potabile

De o saptamana zeci de familii stau fara apa curenta cu toate ca au facturile achitate la zi. Din asociatia de locatari 1 Mai din orasul Targu Frumos fac parte sapte scari de bloc.

Inca de martea trecuta, sase din cele sapte scari de bloc au fost debransate din cauza datoriilor acumulate. Dintre toti locatarii, membri ai asociatiei, se pare ca sunt doar cativa care au acumulat datorii, iar din cauza acestora sufera toti. Presedintele asociatiei de locatari din Targu Frumos a luat de mai multe ori legatura cu reprezentantii ApaVital, insa raspunsurile au fost destul de clare. Pana nu se achita datoriile, locatarii nu vor fi rebransati.

„Din cele sapte scari care fac parte din asociatie, au fost debransate sase inca de martea trecuta. Datoriile sunt acumulate de cateva persoane, iar din cauza lor suferim cu totii. Presedintele asociatiei a purtat mai multe discutii cu reprezentantii ApaVital din Targu Frumos, dar nu a ajuns la un numitor comun. Nu mi se pare corect ca din cauza unora sa ramanem atat timp fara apa. Din cate stiu eu exista blocuri cu datorii mult mai mari decat la noi si nu au fost debransate”, sustine Claudia Paduraru, locatara a unuia dintre blocurile debransate.

  

Nu vor avea apa pana cand nu vor plati

Disperarea oamenilor este de inteles, atata vreme cat au utilitatile platite la zi. „Aceasta asociatie este cunoscuta ca avand datorii foarte mari catre ApaVital. Au fost inchise scarile de bloc cu datoriile cele mai mari, cerandu-se asociatiei lista cu cele mai mari datorii. ApaVital nu monitorizeaza cati locatari platesc facturile, asociatia de locatari face acest lucru si ne comunica scarile cu datoriile cele mai mari. La aceasta asociatie s-au purtat mai multe discutii pana la debransare. In mod normal debransarea se face dupa 45 de zile, insa am cautat solutii pentru a evita acest lucru”, a declarat Razvan Manolache, purtator de cuvant al ApaVital. Problemele oamenilor nu par sa aiba un sfarsit in viitorul apropiat. Regulile sunt destul de clare. Pana nu vor plati datoriile nu vor fi rebransati. Pana sa se ajunga la un numitor comun intre locatari si companie, apa va fi intrerupta.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Un alt autobuz second-hand s-a defectat! Managerul Ursu a scos în stradă un autovehicul, care nu are ITP valabil!

Marius Parteni

Proprietarii de terase verificați de Poliția Locală. La finalul sezonului trebuie să elibereze spațiile

Marius Parteni

Apele Române Pașcani – explicații legate de discuțiile apărute în această criză a apei!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site