NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Jumătate de milion de lei pentru un kilometru de drum la Mircești


O societate din judetul Neamt este gata sa puna mana pe mai bine de jumatate de milion de lei in urma lucrarilor de refacere a unei artere judetene.

Firma Darcons SRL din Neamt a prins un contract legat de refacerea a 1,1 kilometri in zona comunei Mircesti, proiect demarat inca de anul trecut. Firma respectiva apartine lui Romica Rotaru, unul din fostii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Neamt. Aceasta lucrare s-a derulat cu probleme, asta pentru ca firma lui Rotaru nu s-a apucat de treaba atunci cand a trebuit. Presat insa de drumarii ieseni, acesta a mers mai departe cu proiectul, iar astazi ar trebui facuta receptia.

“Astăzi, vom avea receptia la covorul asfaltic din zona localitatii Mircesti. A expirat termenul in care trebuiau refacute corectiile si vom avea receptia. Vom merge in acea zona pentru a receptiona lucrarea si pentru a vedea daca totul este in regula”, a sustinut Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.

Societatea din Roman, judetul Neamt, a primit contractul dupa ce a licitat aproximativ 550.000 lei, oferta acesteia fiind superioara altor trei firme care s-au inscris initial la procedura derulata de Directia de Drumuri Iasi. Firma lui Rotaru a incheiat mai multe contracte in ultimii ani cu diverse institutii publice, fiind una din cele mai infipte societati din zona Moldovei la astfel de lucrari.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concurs aprig disputat între opt echipe de pompieri voluntari din mai multe comune ale judeţului. Lespezi pe primul loc

Redacția

Sărbătoare la Ruginoasa. Sute de săteni au participat la evenimentul de Ziua Unirii

Marius Parteni

30 de ore fără curent electric în comuna A.I.Cuza din cauza unui tractorist

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site