NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Jumătate de milion de lei pentru un kilometru de drum la Mircești


O societate din judetul Neamt este gata sa puna mana pe mai bine de jumatate de milion de lei in urma lucrarilor de refacere a unei artere judetene.

Firma Darcons SRL din Neamt a prins un contract legat de refacerea a 1,1 kilometri in zona comunei Mircesti, proiect demarat inca de anul trecut. Firma respectiva apartine lui Romica Rotaru, unul din fostii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Neamt. Aceasta lucrare s-a derulat cu probleme, asta pentru ca firma lui Rotaru nu s-a apucat de treaba atunci cand a trebuit. Presat insa de drumarii ieseni, acesta a mers mai departe cu proiectul, iar astazi ar trebui facuta receptia.

„Astăzi, vom avea receptia la covorul asfaltic din zona localitatii Mircesti. A expirat termenul in care trebuiau refacute corectiile si vom avea receptia. Vom merge in acea zona pentru a receptiona lucrarea si pentru a vedea daca totul este in regula”, a sustinut Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.

  

Societatea din Roman, judetul Neamt, a primit contractul dupa ce a licitat aproximativ 550.000 lei, oferta acesteia fiind superioara altor trei firme care s-au inscris initial la procedura derulata de Directia de Drumuri Iasi. Firma lui Rotaru a incheiat mai multe contracte in ultimii ani cu diverse institutii publice, fiind una din cele mai infipte societati din zona Moldovei la astfel de lucrari.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Atenție la butelie: incendiu datorat unei instalații improvizate

Răzvan Grecu

Festival Folcloric și Concurs Regional, la Tătăruși: „De la moșii noștri, noi am învățat”

Ema Roman

Sistem de supraveghere video în toate satele din comuna Miroslovești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site