RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto după „un meci dur, incredibil”

Simona Halep (locul 15 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala turneului de la Toronto după ce a învins-o pe americanca Jessica Pegula, locul 7 WTA şi cap de serie 7. A fost o partidă disputată, care a durat două ore şi 14 minute și în care românca a avut o revenire în stil de mare campioană.

Meciul s-a încheiat după trei seturi, primul set fiind pierdut de româncă. Scorul final a fost 2-6, 6-3, 6-4. Simona Halep (30 de ani) și Jessica Pegula (28 de ani) s-au întâlnit pentru prima dată în circuitul profesionist.

Simona Halep ajunge astfel pentru a patra oară în carieră în finala turneului din Canada, dar este pentru prima oară când ajunge într-o finală WTA de când îl are ca antrenor pe Patrick Mouratoglou.

„Nu am renunţat, a fost un meci dur, incredibil. Ea este o jucătoare foarte bună. Am luptat până la final şi sunt foarte mulţumită de cum am fost pe teren astăzi. Este prima noastră finală (avându-l pe  Patrick Mouratoglou). Sper că vom mai avea multe. Este minunat să îl am în echipa mea şi sunt onorată”, a spus Simona Halep după meci.

  

Simona Halep a câştigat de două ori Openul Canadei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noi premii pentru atleţii noştri! Paşcaniul are o dublă campioană naţională!

Ema Roman

Începe Liga a IV-a și Liga a V-a. Kosarom II – Gloria Balș și Siretul Stolniceni – FC Lunca

Răzvan Grecu

Fotbalistul român care valorează de 30 de ori mai mult decât în iarnă

Redacția
Încarcă...