RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Nicolae Ciucă: David Popovici este o sursă inepuizabilă de inspirație

Premierul Nicolae Ciucă îl felicită pe campionul David Popovici pentru performanța de a doborî la 17 ani un record mondial ce data din 2009 și spune că tânărul înotător este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru generaţia tânără și un model de caracter puternic.

„Felicitări David Popovici pentru performanţele extraordinare obţinute prin perseverenţă, ani de muncă şi seriozitate! Eşti o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru generaţia tânără, un model de caracter puternic! Suntem mândri de tine! Mult succes mai departe şi continuă să-ţi trăieşti visul!”, îndeamnă premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe Facebook.

David Popovici a cucerit sâmbătă medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100. David Popovici, care este campionul mondial en titre la 100 şi 200 m liber, reuşise vineri, în semifinale, un nou record european, cu timpul de 46 sec 98/100.

Eduard Novak: Ești un fenomen și ești al nostru!

  

Și ministrul sportului, Eduard Novak, a postat, sâmbătă seară, un mesaj prin care îl felicită pe David Popovici și îi laudă calitățile.

„Când eşti atât de bun cum e David Popovici,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Australian Open 2018. Simona Halep, victorie cu Angelique Kerber // FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

Redacția

CTP, despre finala de la US Open dintre Emma Răducanu și Leylah Fernandez: O minune din basmele copilăriei

Redacția

David Popovici, al doilea înotător din toate timpurile care câștigă aurul la 100 și 200 metri liber la același campionat mondial

Redacția
Încarcă...