NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Nicolae Ciucă: David Popovici este o sursă inepuizabilă de inspirație

Premierul Nicolae Ciucă îl felicită pe campionul David Popovici pentru performanța de a doborî la 17 ani un record mondial ce data din 2009 și spune că tânărul înotător este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru generaţia tânără și un model de caracter puternic.

„Felicitări David Popovici pentru performanţele extraordinare obţinute prin perseverenţă, ani de muncă şi seriozitate! Eşti o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru generaţia tânără, un model de caracter puternic! Suntem mândri de tine! Mult succes mai departe şi continuă să-ţi trăieşti visul!”, îndeamnă premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe Facebook.

David Popovici a cucerit sâmbătă medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100. David Popovici, care este campionul mondial en titre la 100 şi 200 m liber, reuşise vineri, în semifinale, un nou record european, cu timpul de 46 sec 98/100.

Eduard Novak: Ești un fenomen și ești al nostru!

Advertisements
  

Și ministrul sportului, Eduard Novak, a postat, sâmbătă seară, un mesaj prin care îl felicită pe David Popovici și îi laudă calitățile.

Advertisements

„Când eşti atât de bun cum e David Popovici,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

FRF, amendată cu peste 100.000 de euro pentru incidentele produse de suporterii naţionalei în Liga Naţiunilor

Redacția

Tot ce trebuie să știi despre prezența României la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Cine participă și la ce probe, care e programul românilor și ce șanse la medalii au tricolorii

Redacția

Şahiştii păşcăneni, câştigători la Cupa Dr. Lupuşoru, organizată la Bacău (Foto)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site