RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la în Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgură, în perioada 12-13 aprilie, a anunțat Federația Română de Tenis, informează news.ro.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei. Însănătoşire rapidă, @simonahalep!”, se arată într-un comunicat al Federației Române de Tenis, publicat pe Facebook.

Din cauza unor probleme fizice apărute în urma participării la turneul de la Miami, Simona Halep nu va putea fi alături de echipa naţională a României, decizia fiind luată în urma consultărilor cu echipa medicală, având ca prioritate sănătatea şi revenirea sportivei la o formă competiţională optimă.

„Experienţa Simonei este inestimabilă pentru noi şi, deşi îi vom simţi lipsa în această confruntare, suntem încrezători în forţa şi talentul echipei noastre. Aşteptăm cu nerăbdare să o avem înapoi pe Simona pentru meciurile viitoare şi îi dorim o recuperare rapidă şi completă. Îi doresc să fie bine fizic şi să se bucure de tenis în continuare”, a declarat Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vremea rece creşte riscul scăpărilor de gaze în locuinţe.Atenţie cum folosiţi aragazul sau centrala termică!

Redacția

Sylvester Stallone și familia sa vor fi protagoniștii unui reality show

Redacția

Sepsi a cucerit Cupa României pentru a doua oară consecutiv. A învins-o pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare

Redacția
Încarcă...